Dove Cream Oil, sapun solid, 100 g

Dove Cream Oil, sapun solid, 100 g

Sapun solid Dove 'Cream Oil', cu ¼ cremă hidratantă, îmbogăţită cu ulei de argan din Maroc, poate fi folosit zilnic pe faţă, corp şi mâini., te ajută să-ţi îngrijești pielea uscată, protejând-o împotriva deshidratării. 

2,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Dove Cream Oil, sapun solid, 100 g

Sapun solid Dove 'Cream Oil' cu ulei de argan maroccan, bogat în vitamina E, preţuit pentru proprietăţile sale hrănitoare, poate fi folosit zilnic pe faţă, corp şi mâini.

• Formula cu ¼ cremă hidratantă, îmbogăţită cu ulei de argan din Maroc, te ajută să-ţi îngrijești pielea uscată, protejând-o împotriva deshidratării.

• Spre deosebire de săpunurile obişnuite, Dove Nourishing Care & Oil menține bariera de protecție a pielii în stare optimă. 

• Nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite.

• Lasă pielea mai fină, mai catifelată și cu un aspect mai sănătos.

• Poate fi folosit zilnic pe faţă, corp şi mâini.

Dacă în ultima vreme ţi-ai simţit pielea uscată, ai nevoie de un ritual de frumusețe care să o protejeze împotriva deshidratării şi să o hrănească chiar de la începutul zilei. 

Încearcă săpunul-cremă Dove Nourishing Care & Oil, cu ulei bogat în vitamina E, recunoscut pentru proprietăţile sale hidratante. Săpunul-cremă Dove Nourishing Care & Oil combină agenţi delicaţi de curăţare cu un amestec de ¼ cremă hidratantă şi ulei de argan din Maroc, pentru a-ţi curăţa şi îngriji pielea cu blândeţe. Astfel, pielea ta rămâne fină şi catifelată, aşa cum ţi-o doreşti, în timp ce parfumul îți oferă o experiență senzorială unică.

Prezentare:

100 g

Producator:

Dove

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.