Rezerva Sapun cremă lichid Dove, Go Fresh

Rezerva Sapun cremă lichid Dove, Go Fresh, 500 ml

Sapun cremă lichid Dove curăță eficient mâinile. Bucură-te de o piele hidratată şi de parfumul delicat de castravete şi ceai verde cu acest săpun-cremă lichid pe SamDistribution.ro la preturi mici!

8,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sapun cremă lichid Dove, Cucumber & Green tea, rezerva 500 ml

Bucură-te de o piele hidratată şi de parfumul delicat de castravete şi ceai verde cu acest săpun-cremă lichid.

Cu o nouă formulă, acum 99% biodegradabilă, Dove nu usucă pielea, așa cum fac săpunurile obișnuite

• Adecvat pentru îngrijirea zilnică, Dove curăță eficient mâinile

• Formula cu ¼ cremă hidratantă ajută la hrănirea pielii în timpul curățării, lăsând-o fină și catifelată

• Formula hidratantă a săpunului lichid oferă îngrijire pielii uscate și adăugă un parfum răcoritor de castravete și ceai verde 

• Curățarea și îngrijirea pielii nu au fost niciodată mai ușoare

În această perioadă, cu toții ne spălăm pe mâini mai mult decât de obicei și din această cauză este posibil ca mâinile să fie uscate. Spunul-cremă lichid Doveeste soluția optimă pentru această problemă, având o formulă hidratantă care curăță eficient și care protejează mâinile împotriva senzației de piele uscată.

Grație parfumului răcoritor de castravete și ceai verde, acest săpun lichid va inunda baia cu un miros revitalizant atunci când vă spălați pe mâini. 

Îmbogățit cu formula noastră specială cu ¼ cremă hidratantă, acesta vă hidratează mâinile, lăsându-le fine, catifelate și îngrijite cu fiecare utilizare. 

Săpunul-cremă lichid Dove Cucumber & Green Tea face ca spălatul mâinilor să fie o experiență revigorantă, iar pielea mâinilor se va simți regenerată. 

Prezentare:

500 ml /rezerva

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.