Sapun Natural cu Sulf si Ulei de Masline, 100 g, Lotus

Sapun natural cu Sulf si Ulei de Masline, 100 g, Lotus

Lotus Sapun natural cu Sulf si Ulei de Masline 100 g Sapun natural cu sulf si ulei de masline Lotus 100g. Sulful este cunoscut si ca mineral frumusete iar uleiulde masline este recunoscut pentru proprietatile cicatrizante si calmante. Sapunul cu aceasta combinatie dintre sulf si ulei de masline permite o atenuare maxima a leziunilor cutanate si a mancarimilor asociate a eczemelor si psoriazisului. Este utilizat in tratamentul multor afectiuni dermatologice ca: psoriazis, acnee vulgare, acnee rozacee, dermatite seboreice, dermatite atopice, eczeme, micoze, ptiriazis, scabie matreata. Poate fi folosit atat pentru fata si corp sapun cat sipentru par. Uleiul de masline este un "clasic" al ingrijirii pielii. Bogat in vitamine, minerale si proteine, uleiul este un foarte bun mij ...

7,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Lotus Sapun natural cu Sulf si Ulei de Masline 100 g

Sulful este cunoscut si ca mineral frumusete iar uleiul de masline este recunoscut pentru proprietatile cicatrizante si calmante. 

Sapunul cu aceasta combinatie dintre sulf si ulei de masline permite o atenuare maxima a leziunilor cutanate si a mancarimilor asociate a eczemelor si psoriazisului. 

Este utilizat in tratamentul multor afectiuni dermatologice ca: psoriazis, acnee vulgare, acnee rozacee, dermatite seboreice, dermatite atopice, eczeme, micoze, ptiriazis, scabie matreata. 

Poate fi folosit atat pentru fata si corp sapun cat si pentru par. 

Uleiul de masline este un "clasic" al ingrijirii pielii.

Bogat in vitamine, minerale si proteine, uleiul este un foarte bun mijloc de intretinere cosmetica. 

Acesta inmoaie pielea, regenereaza si ajuta la indepartarea impuritatilor.

Sapun natural cu sulf Lotus 100g

Prezentare sapun 100g

Producator Lotus

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa