Sapun cu extract de musetel si galbenele, 100 g, Ortos

Sapun cu extract de musetel si galbenele, 100 g, Ortos

Sapun de toaleta cu extract de musetel si galbenele 100g Ortos Sapun solid de toaleta antiseptic, revitalizant si antifungic cu extract de musetel si galbenele,este un factor de protectie in arsuri solare, calmant, antialergic si cicatrizant. Se recomanda spalarea pielii cu apa calda si sapun, se maseaza usor si se lasa 1 minut ca spuma sa actioneze asupra acesteia. Se clateste iar apoi se usuca tamponand usor. Se aplica de cate ori este nevoie. Recomandat tuturor tipurilor de piele. Prezentare produs cutie 100 g Producator: Ortos 

6,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sapun cu extract de musetel si galbenele 100 g Ortos

Sapun solid de toaleta antiseptic, revitalizant si antifungic cu extract de musetel si galbenele, este un factor de protectie in arsuri solare, calmant, antialergic si cicatrizant. 

Se recomanda spalarea pielii cu apa calda si sapun, se maseaza usor si se lasa 1 minut ca spuma sa actioneze asupra acesteia. 

Se clateste iar apoi se usuca tamponand usor. 

Se aplica de cate ori este nevoie.

Recomandat tuturor tipurilor de piele.

Prezentare: 100 g 

Producator: Ortos

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.