Sapun natural cu Salvie 60 g

Sapun natural cu Salvie 60 g, Nera Comercial


Sapun natural cu Salvie 60 g Sapun natural -Nera Comercial, fabricat manual. Plantele folosite sunt culese cu truda din locuri greu accesibile, departe de lumea industrializata, tocmai de pe Valea Nerei. Pe fiecare sapun se afla un aranjament unic de flori si petale uscate. IngredienteExtract din ulei de salvie, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, ulei de cocos, ulei de palmier, apa distilata, NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, uleiuri esentiale naturale, pulbere de salvieProduse naturale Nera Comercial,Sapun cu Salvie fabricat manual. Nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina.Produs notificat la Ministerul Sanatatii. Cantitate: 60 g

...

6,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sapun natural cu Salvie 60 g Nera Comercial

Sapun natural produs de Nera Comercial,este fabricat manual.

Plantele folosite sunt culese cu truda din locuri greu accesibile, departe de lumea industrializata, tocmai de pe Valea Nerei. 

Pe fiecare sapun se afla un aranjament unic de flori si petale uscate. 

Ingrediente:

Extract din ulei de salvie, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, ulei de cocos, ulei de palmier, apa distilata, NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, uleiuri esentiale naturale, pulbere de salvie 

Produse naturale Nera Comercial,

Sapun cu Salvie fabricat manual. 

Nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina. 

Produs notificat la Ministerul Sanatatii. 

Cantitate: 60 g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.