Sapun cu pelin si tarate 60 g, Nera Comercial

Sapun cu pelin si tarate 60 g, Nera Comercial

Sapun cu pelin si tarate 60 g Produsele Nera Comercial SRL sunt obtinute in laboratorul Sfintii Doctori Fara de Arginti din cadrul Manastirii Nera. Manastirea Nera este asezata in mijlocul naturii pe malul raului Nera (Sasca Montana), in judetul Caras Severin. Maicile de aici, in numar de peste patruzeci, imbina viata duhovniceasca cu indeletniciri ca apicultura, cultivarea plantelor medicinale si prelucrarea lor. Fata de alte produse similare diferenta este data de concentratia semnificativa de extract natural de plante din compozotia produsului finit, fiecare produs avand certificat de conformitate. Compozitie: extract uleios de pelin, tarate de grau, ulei de maslin extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, ceara, ulei ...

6,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Sapun cu pelin si tarate 60 g produs de Nera Comercial

Produsele Nera Comercial SRL sunt obtinute in laboratorul Sfintii Doctori Fara de Arginti din cadrul Manastirii Nera. 

Manastirea Nera este asezata in mijlocul naturii pe malul raului Nera (Sasca Montana), in judetul Caras Severin. 

Maicile de aici, in numar de peste patruzeci, imbina viata duhovniceasca cu indeletniciri ca apicultura, cultivarea plantelor medicinale si prelucrarea lor. 

Fata de alte produse similare diferenta este data de concentratia semnificativa de extract natural de plante din compozotia produsului finit, fiecare produs avand certificat de conformitate. 

Compozitie: extract uleios de pelin, tarate de grau, ulei de maslin extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, ceara, ulei esential de cimbru, pulbere de pelin.

Producator: Nera Comercial

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.