Sapun cu menta 60 g Nera Comercial

Sapun cu menta 60 g Nera Comercial

Sapun cu menta, fabricat manual, 60 g, Nera Comercial In Laboratorul Sfintii Doctori fara de Arginti sunt zamislite cu cea mai mare grija pentru om sapunuri cu ingrediente pe deplin naturale. Plantele folosite sunt culese cu truda din locuri greu accesibile, departe de lumea industrializata, tocmai de pe Valea Nerei.Pe fiecare sapun se afla un aranjament unic de flori si petale uscate. Ingrediente: extract uleios de menta, ulei de masline extra virgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, uleiuri esentiale naturale, pulbere de menta.Observatii: Produs fabricat manual. Nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina. Cantitate: 1 buc., 60 gr.

6,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Sapun cu menta, fabricat manual, 60 g, Nera Comercial

In Laboratorul Sfintii Doctori fara de Arginti sunt zamislite cu cea mai mare grija pentru om sapunuri cu ingrediente pe deplin naturale. 

Plantele folosite sunt culese cu truda din locuri greu accesibile, departe de lumea industrializata, tocmai de pe Valea Nerei. 

Pe fiecare sapun se afla un aranjament unic de flori si petale uscate. Ingrediente: extract uleios de menta, ulei de masline extra virgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, uleiuri esentiale naturale, pulbere de menta. 

Observatii: 

Produs fabricat manual. 

Nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina. 

Cantitate: 1 buc 60 g 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.