SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Sanatate cu Tratamente Naturiste | Produse Naturiste | Tincturi


Sam Distribution va prezinta catalogul de produse si tratamente naturiste pe care-l puteti rasfoi online, este un magazin online de Sanatate cu terapii si tratamente naturiste, produse naturiste si remedii pe baza de tincturi, tincturi din plante (tincturi simpe, tincturi compuse ), tincturi Dacia Plant, Hofigal, cosmetice naturale, apiterapeutice, apicosmetice, ceaiuri medicinale,cereale bio,parafarmaceutice, tehnico medicale ,siropuri, sucuri naturale, tratamente si remedii naturiste pentru diferite boli si afectiuni.
 
 
Tincturile sunt obtinute prin dubla sau tripla extractie pentru o concentratie cat mai mare de substante active din esenta naturii.
Tincturile se obtin prin macerarea plantei in alcool.Principalele active solubile in alcool fac tinctura eficace in diferite boli si afectiuni, cure de slabit ,potenta, impotenta sunt doar cateva din minunile pe care le poti obtine in sanatate cu ajutorul tincturilor.
Veritabil concentrat de principii active, tinctura este bauta, diluata in apa sau suc de fructe natural, respectand prescriptia medicului.
Diluata, tinctura se poate, de asemenea, aplica sub forma de lotiune sau poate intra in compozitia siropurilor, cremelor si gargarismelor.
 
 
Tincturi simple sau compuse Dacia Plant,Hofigal,Favisan sunt doar cativa din producatorii de tincturi fabricate in Romania, si fac parte componenta din catalogul de produse naturiste al magazinului Sam Distribution.


» Sanatate » Tincturi
1 2
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter