SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Magazin naturist online-Sucuri Naturale, Produse BIO,Siropuri naturale

Magazin naturist online samdistribution.ro,cu sediul in Bucuresti,cu experienta din 2002,vinde online si  distribuie in farmacii,plafare si magazine online o gama diversificata de produse naturiste,tratamente naturiste,sucuri ,siropuri,sunt produse naturale din plante medicinale sau fructe,obtinute prin metoda la rece ce va ajuta in a trata diferite boli si afectiuni intr-un mod natural.

Siropurile reprezinta solitii extractive apoase dense (macerat) la care se adauga o cantitate ridicata de miere,astfel incat concentratia acesteia sa depaseasca 640g la un litru de lichid.
Adausul ridicat de miere indeparteaza gusturile neplacute (astingente si amare ) si reprezinta,totodata,un factor de conservare a produsului, care se administreaza in cantitati mici (fiind concentrat) o perioada mai indelungata.
Avand in vedere aportul energetic al mierii,se recomanda convalescentilor si persoanelor cu o stare de extrema slabiciune.
Se prepara din fructe coapte,legume sau alte plante in amestec cu mierea si apa sau doar cu miere simpla,la rece sau la cald.

Un sirop natural bun,care asigura nealterate aroma si substantele active din materia prima vegetala,se obtine la rece.

Sucurile medicinale se prepara in casa,din fructe coapte,muguri tineri,prin strivire,cu adaus de miere naturala.Sunt folosite pentru vitaminizarea copiilor de exemplu sucul din fructe de catina alba,de rau,Hyppohae rhamnoides-o polivitamina naturala,care poate fi folosita in tratamentul de durata.
» Sanatate » Sucuri Naturale
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter