SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Catalog produse

Energizante, vitamine si minerale, fiole buvabile

Energizante, vitamine si minerale, fiole buvabile, magazin naturist, cu preturi de depozit.
Fiole buvabile Sanye Intercom, fiole buvabile, pentru potenta sexuala, Tianli, (fiole originale cu capac auriu ), fiole Yong Kang, fiole Minerva, importator produse naturiste, suplimente nutritive, gama de ceaiuri sanye, ceai antiadipos cu ginseng sanye.
Vitamine si minerale Hofigal, produse naturiste Solaris, deasemenea lucram cu producatori de produse naturiste Dacia Plant, gama de produse Alevia, energizante ,vitamine si minerale Biofarm, gama completa produse Adams Vision, energizante si produse din miere, polen granule, propolis crud, suplimente CO & CO Consumer cu gama Yong Kang, Vitamine si minerale efervescente Kruger.
 
Nu lipseste din portofoliul nostru nici gama de  vitamine si minerale Cosmopharm , energizante cu laptisor de matca si propolis Complex Apicol si gama de apicosmetice Apidermin.
 
Produsele naturiste Fares sunt si ele in oferta noastra cu gama de multivitamine, remedii naturiste, ceaiuri medicinale, tincturi simple si compuse Fares, siropuri Fares.
 
O alta gama de produse naturiste Fiterman este inclusa in magazinul nostru de produse naturiste, Produse naturiste gama completa Herbavit .
 
Suplimente , minerale si multivitaminile Herbagetica  le puteti achizitiona de la noi de asemenea, catalogul de produse naturiste Labaratoarele Medica.
 
Suplimente minerale  Walmark si toate produsele binecunoscute de dumneavoastra le puteti cumpara din cadrul magazinului naturist samdistribution.ro.
 
Fiole buvabile Yong Kang: Ginkgo Biloba & Ginseng Extractum Yong  Kang *10 fiole buvabile.
Ginsengul, supranumit ,,radacina vietii” sau ,,regele plantelor tonice” din China, este utilizat de peste 4000 de ani pentru calitatile sale energizante si revigorante. 
functionarea normala a macro- si microcirculatiei (cerebrala, cardiaca si periferica);
- mentinerea capacitatii de concentrare si memorare.
 
Ginseng proprietati:
- contribuie la mentinerea unui sistem imunitar normal;
- ajuta organismul sa se adapteze la stres si la stari tensionale prelungite;
- ajuta la diminuarea oboselii si a extenuarii;
- efect tonic general si energizant;
- ajuta la mentinerea activitatii sexuale normale;
-contribuie la mentinerea sanatatii pielii.
 
Royal Jelly   extract cu laptisor de matca,Sanye Intercom
Laptisorul de matca, poate actiona pe toate celulele organismului, creste capacitatea de reglare a activitatii musculare si neurologice, creste performanta si rezistenta organismului, prevenind aparitia oboselii.
 
Laptisorul de matca este un suport energetic si nutritiv in stari de debilitate si convalescenta; afectiuni hepatice si pulmonare; la menopauza.
 
 Laptisorul de matca poate intarzia instalarea osteoporozei prin sustinerea matricei organice a osului si prin stabilizarea structurii de colagen cu ajutorul antioxidantilor , intervini in mentinerea functiilor cerebrale; in stari de stres si anxietate poate exercita un efect direct de calmare si relaxare ca si in activitati sportive care presupun un mare consum energetic si la persoane care se confrunta cu suprasolicitare fizica si intelectuala.    

» Sanatate » Energizante , vitamine si minerale ,fiole buvabile
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter