SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Catalog produse

Remedii naturiste Reumatism, Oase si Articulatii. Tratament reumatism


Magazin de sanatate, tratament reumatism, remedii naturiste pentru reumatism, oase si articulatii

Oasele si articulatiile
Numeroase examene permint observarea oaselor si articulatiilor si depisteaza diferitele boli care pot sa le afecteze.
Majoritatea examenelor privind oasele si articulatiile fac apel la imagistica medicala.

Radiografiile osoase

Permit descoperirea unei fracturi sau a unei deplasari a osului..Ele ajuta in vizualizarea articulatiilor, uzura cartilajelor si a presiunilor articulare
Radiolofiile osoase detecteaza,de asemenea,anomaliile de structura,ca de exemplu o demineralizare.

Scinigrafia osoasa

Prin scintigrafie osoasa se detecteaza intr-un stidiu foarte precoce leziuni ( artroza, inflamatie, tumora ) care nu apare pe radiografii simpe, si se localizeaza leziuni nedureroase.
Aceasta tehnica este esentiala pentru a depista propagarea unui cancer ce da nastere unor tumori osoase secundare ( metastaza )

Comanda aceste produse, remedii naturiste pentru: reumatism, dureri articulare, sistemul osos produse recomandate: Walmark, produse Herbagetica sunt doar cativa din producatorii de tratamente si remedii naturiste.

Un alt remediu practic si de succes in ameliorarea durerilor cauzate de reumatism,dureri de spate,sau incheieturi sunt plasturii antireumatici cu ardei iute ( capsicum ) , precum si plasturii antireumatici cu mentol care amelioreaza durerile reumatice in scurt timp.

Crema si gel antiinflamator cu ardei iute
, extract din gheara dracului, gel cu untul pamantului, forta ursului,Glucosamin crema special concepute in dureri reumatice, dureri de spate, maini, picioare,adjuvant in deformatii osoase, artrita, artrita reumatoida au rolul de a calma durerile.
De asemenea va recomandam produsele Walmark cum ar fii:
ArtroStop Rapid Plus 60Tb Walmark, ArtroStop Comfort, ArtroStop Crema, ArtroStop Rapid +,ArtroStop Hyal sau ArtroStop Plus. Articular stem Herbagetica, este un alt remediu de a scapa de dureri, creme antireumatice, gama de creme antireumatice Crevil.
 
Antireumatismale
Usureaza durerile reumatice.Pe langa antiinflamatorii,care actioneaza asupra inflamatiei,dar nu asupra cauzei sale,se prescriu substante mai specifice,cu durata de actiune prelungita: saruri de aur, penicilamina,antipaludice,imunosupresoare.Aceste medicamente sunt rezervate in special tratamentului de fond.
Antireumatismalele sunt administrate pe cale orala sau injectabila.Fiecare dintre ele pot determina aparitia de efecte nedorite,uneori grave.Solutia? Foloseste produse si tratamente naturiste pentru a trata reumatismul.
» Sanatate » Dureri Articulare -Sistemul osos
» Sanatate » Dureri Articulare -Sistemul osos
1 2 3 4 5 6 7
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter