SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Catalog produse

Ceaiuri | Ceaiuri de slabit | Ceaiuri medicinale si leacuri de plafar

Magazin online produse si tratamente naturiste, ceaiuri,ceaiuri de slabit, ceaiuri medicinale si leacuri de plafar ( Fitoterapia ) pentru a trata intr-un mod natural si cu delicatete afectiuni diverse si boli:boli de stomac, ficat, rinichi, ect, cure de slabit cu plante medicinale.
 
Plantele medicinale au fost folosite cu succes de mii de ani iar azi se dovedesc la fel de utile, ba li s-au descoperit o serie de alte proprietati, odinuara necunoscute.
Daca nu va fac bine, cel putin nu va pot face rau, mai ales daca stiti cum sa le folositi.
Medicamentele si substantele sintetice raman pe piata o perioada de 10-15 ani, dupa care sunt retrase, pentru ca nu de putine ori se descopera ca sunt nocive omului.
 
Plantele medicinale in schimb, ajuta intodeauna, deci aplecati-va cu incredere catre preparatele din plante medicinale si in scurt timp veti simti efectele benefice pentru sanatate si frumusete. 
 
Fitoterapia
Preparate Fitoterapice
Fitoterapia exploateaza toate partile plantelor: radacini, flori, scoarta, fructe ect.
Din plante sunt extrase substantele chimice care vor actiona asupra fiziologiei bolnavului.
Fiecare parte a plantei contine o proportie diferita de principiu activ.
Ca urmare, in preparare se alege partea care contine cel mai mult: florile, frunzele sau uneori, planta intreaga.
Diferitele moduri de preparare a plantelor vizeaza extragerea principiilor lor active pentru a le facilita utilizarea terapeutica si a le creste eficienta.
Uscarea Plantei
Se poate utiliza fie planta proaspata, fie planta uscata la adapost de lumina si la  temperatura blanda ( nu se va mai utiliza de la un an  de la conservare ).
Se pot astfel conserva intacte proprietatile sale.
Planta poate de asemenea, sa fie transformata in praf cu ajutorul unei rasnite.
Acest mod de prezentare, curent in fitoterapie, permite o ajustare relativa precisa a continutului in principii active al remediului.
Praful se conserva in borcan inchi ermetic, la adapost de lumina
 
Prepararea Plantelor Medicinale prin Dizolvare 
Exista trei medode principale: infuzia ( pregatita ca ceai, poate fi baut cald sau rece) decoctul ( radacinile, scoarta, tijele, bacele sunt taiate in bucatele mici, apoi fierte in apa)  si macerarea  ( planta este lasata intr-un lichid rece).
Principiile active ale plantei sunt dizolvate intr-un lichid care poate fi apa, alcool sau corp gras, pentru a se prezenta sub diferite forme ca:tincturi, lotiuni, siropuri, uleiuri medicinale, unguente.
 
» Sanatate » Ceaiuri
1 2 3 4 5
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter