SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Antioxidanti |Antioxidanti Naturali | Pastile | Capsule

Sam Distribution magazin online de produse si tratamente naturiste pentru sanatate, contine: antioxidanti, antioxidanti naturali Secom, Hofigal, Dacia Plant, sub forma de pastile ( capsule ), antioxidanti puternici la  preturi mici.
 
Antioxidantii pot fi definiţi simplu astfel: un complex de elemente nutritive (vitamine şi minerale) şi enzime specifice care au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi, adică de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, ajutând corpul să nu-şi distrugă propriile celule.
Antioxidantii mai sunt cunoscuţi ca nişte compuşi ce au capacitatea de a opri oxidarea altor substanţe.
Cumpara din magazinul nostru produse naturiste, antioxidanti pentru tine si familia ta la preturi accesibile.

Coenzima Q10 Forte de la Dacia Plant este produsă în organismul uman, fiind prezentă în toate celulele, cele mai mari concentraţii găsindu-se în inimă, ficat şi rinichi.
-În organism, îndeplineşte două funcţii: energetică şi antioxidantă, jucând astfel un rol important în funcţionarea optimă a sistemului imunitar.
-Producerea coenzimei Q10 de către organism începe să scadă după vârsta de 30 de ani.
-Din acest motiv, pentru a menţine cantitatea optimă de coenzimă în organism, este necesar un aport suplimentar, care să corecteze deficitul apărut la nivelul ţesuturilor şi organelor.
-Asocierea coenzimei Q10 cu fructele de cătină şi de afin creşte acţiunea antioxidantă şi regenerantă, oprind evoluţia proceselor degenerative.
-Ameliorând irigarea cordului şi eliminând dezechilibrele datorate deficitului de ubiquinonă, păducelul reprezintă cel mai eficient remediu natural împotriva afecţiunilor cardiovasculare, acţiunea sa fiind potenţată de uleiul volatil de roiniţă care contribuie la normalizarea funcţiei cardiace şi la stabilizarea psiho-emoţională.
-Produsul Coenzima Q10 FORTE reprezintă un remediu eficient conceput cu scopul de a susţine din punct de vedere energetic funcţiile vitale ale organismului, corectând totodată dezechilibrele şi tulburările funcţionale care apar la acest nivel.
» Sanatate » Antioxidanti
1 2 3 4
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter