SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Catalog produse

Alergii-Produse, tratamente si remedii naturiste alergii,astm

Alergii-Produse tratamente si remedii naturiste online la pret de producator pentru a trata in mod natural alergiile Sam Distribution este un magazin naturist cu tratamente naturiste antialergice pentru tratarea alergiilor de ori ce tip, remedii naturiste pentru stranut, respiratie suieratoare, congestie nazala si tuse reprezinta o combinatie ce indica astm sau alergii medicamentoase sau respiratorii.
 
Exista numeroase forme distincte de alergii, acestea fiind in mod tipic grupate in categorii generale, in functie de tipurile de substante care le provoaca sau partile corpului care le afecteaza.
Alergii cutanate:Dermatita de contact este provocata de expunerea directa, locala, la un alergen specific, cauza dermatitei atopice nu este cunoscuta, insa aceasta este ereditara.
Ulticaria este o eruptie cu placi pruriginoase edemoase, rosii, care poate dura minute sau zile.
Angiodermul este caracterizat printr-un edem mai profund in jurul ochilor si buzelor, uneori si la nivelul mainilor si picioarelor.
Atat urticaria cat si angiodermul isi au originea in reactia adversa a organismului la anumite alimente, polen, par de animale, medicamente, intepaturi de insecte, frig, caldura, lumina sau chiar la stre emotional.
Alergii respiratorii: Aproximativ 20 de milioane de americani sufera de febra fanului ( rinita alergica ).
Printre simptomele tipice se numara pruritul ochilor, nasului si planseului bucal sau faringelui, impreuna cu congestia nazala, tuse si stranutul.
Daca dumneavoastra ( sau membrii ai familiei dumneavoastra ) aveti alte alergii, precum dermatita sau asmul, aveti sanse mai mari de a suferi de febra fanului.
Alergii alimentare: Se estimeaza ca 70% dintre persoanele cu alergii alimentare au varsta sub 30 de ani, majoritatea sunt copii mai mici de 6 ani.Este uneori dificil sa se precizeze alergenii specifici responsabili de o alergie alimentara, deoarece reactiile sunt deseori intarziate sau pot fi provocate de aditivi alimentari sau chiar de obiceiurile alimentare.
Totusi, aproximativ 90% din alergiile alimentare sunt provocate de proteinele din laptele de vaca, albusul de ou, alune, grau sau soia.
Alergii medicamentoase:Cea mai fregventa alergie medicamentoasa este cea la agentii din familia penicilinei.
Alti alergeni medicamentosi fregvent intalniti sunt sulfonamidele, barbituricele, anticonvulsivele, insulina, anestezicele locale si colorantii injectati in vasele sanguine pentru  exploarari radiologice.
 

» Sanatate » Alergii
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter