Vitarmonyl Cranberry Merisor 60 Gelule

Vitarmonyl Cranberry Merisor 60 Gelule

Produse Naturiste Puternic Antioxidant natural Vitarmonyl Cranberry Merisor 60 Gelule Produse naturiste merisor, usturimi, dureri urinare

28,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Vitarmonyl Cranbberry Merisor 60Gelule

Supliment alimentar 60 gelule. Puternic antioxidant bogat in flavonoide (proantocianidine) concentratul de merisor contribuie la reducerea aderentei bacteriene (bacteria Escheria coli) de peretii cailor urinare responsabile de inconfortul urinar caracterizat prin mictiuni frecvente , cu usturimi sau dureri in timpul urinarii.

MOD DE ADMINISTRARE : 1 gelula dimineata si seara cu un pahar de apa, timp de 1-2 luni in cura de atac : 3 gelule dimineata si searea cu un pahar de apa timp de 10 zile . A se concuma 1.5 l apa pe durata zilei pentru a asigura o eliminare urinara regulata (6 gelule/zi contin 1200 mg extract de cranberry)

Concentratie : 2 gelule contin 400mg extract cramberry , (12mg proantocianidine) . A nu se depasi doza recomandata . A nu se dapasi doza recomandata .Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Produsul se depoziteaza la temperatura cameri , in locuri uscate , ferit de accesul copiilor mici.

Supliment alimentar formulat fara coloranti , fara arome artificiale , fara gluten , fara conservanti, fara sare si zahar adaugat. Prezentare Cutie 60 Gelule

Producator Vitarmonyl-Franta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.