Synocrom Forte, 2 ml, Croma pret, prospect

Synocrom Forte, 2 ml, Croma

Este un dispozitiv medical pentru injectare intraarticulara - Synocrom Forte.Compozitia Synocrom Forte:Hyaluronat de sodiu : este obtinut prin biofermentatie.Synocrom este un dispozitiv medical ce corespunde normelor MDD 42/93/EEC si are marca CE.Indicatiile Synocrom Forte:Indicat in mobilitate redusa, dureri ale genunchiului si a altor articulatii sinoviale.Caracteristicile Synocrom Forte:Aceasta substanta are proprietati de amortizare a socurilor cat si de lubrifiere (ceea ce face caarticulatia sa functioneze normal si fara dureri).Contine unnivel foarte scazut de endotoxine - mai mic de0.5 EU/ml.Synocrom Forte pentru o foarte buna lubrifiere, biocompatibilitate, amortizare a socurilor, reducere a durerii.Prin administrarea intraarticulara a hyaluronatului de sodiu de inalta pu ...

250,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Este un dispozitiv medical pentru injectare intraarticulara - Synocrom Forte.

Compozitia Synocrom Forte:

Hyaluronat de sodiu : este obtinut prin biofermentatie. Synocrom este un dispozitiv medical ce corespunde normelor MDD 42/93/EEC si are marca CE. 

Indicatiile Synocrom Forte:

Indicat in mobilitate redusa, dureri ale genunchiului si a altor articulatii sinoviale. 

Caracteristicile Synocrom Forte:

Aceasta substanta are proprietati de amortizare a socurilor cat si de lubrifiere (ceea ce face ca articulatia sa functioneze normal si fara dureri). Contine un nivel foarte scazut de endotoxine - mai mic de 0.5 EU/ml. Synocrom Forte pentru o foarte buna lubrifiere, biocompatibilitate, amortizare a socurilor, reducere a durerii. Prin administrarea intraarticulara a hyaluronatului de sodiu de inalta puritate folosit de Synocrom Forte, va puteti imbunatati calitativ lubrifierea articulatiei (are proprietati vascoelastice foarte bune). 

Prezentare: 2ml

Efectul benefic al produsului dureaza cateva luni de zile dupa administrarea a doar 3 - 5 injectii intraarticulare. Vezi si produsul Lyprinol

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.