Synocrom Forte, 2 ml, Croma pret, prospect

Synocrom Forte, 2 ml, Croma

Este un dispozitiv medical pentru injectare intraarticulara - Synocrom Forte.Compozitia Synocrom Forte:Hyaluronat de sodiu : este obtinut prin biofermentatie.Synocrom este un dispozitiv medical ce corespunde normelor MDD 42/93/EEC si are marca CE.Indicatiile Synocrom Forte:Indicat in mobilitate redusa, dureri ale genunchiului si a altor articulatii sinoviale.Caracteristicile Synocrom Forte:Aceasta substanta are proprietati de amortizare a socurilor cat si de lubrifiere (ceea ce face caarticulatia sa functioneze normal si fara dureri).Contine unnivel foarte scazut de endotoxine - mai mic de0.5 EU/ml.Synocrom Forte pentru o foarte buna lubrifiere, biocompatibilitate, amortizare a socurilor, reducere a durerii.Prin administrarea intraarticulara a hyaluronatului de sodiu de inalta pu ...

250,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Este un dispozitiv medical pentru injectare intraarticulara - Synocrom Forte.

Compozitia Synocrom Forte:

Hyaluronat de sodiu : este obtinut prin biofermentatie. Synocrom este un dispozitiv medical ce corespunde normelor MDD 42/93/EEC si are marca CE. 

Indicatiile Synocrom Forte:

Indicat in mobilitate redusa, dureri ale genunchiului si a altor articulatii sinoviale. 

Caracteristicile Synocrom Forte:

Aceasta substanta are proprietati de amortizare a socurilor cat si de lubrifiere (ceea ce face ca articulatia sa functioneze normal si fara dureri). Contine un nivel foarte scazut de endotoxine - mai mic de 0.5 EU/ml. Synocrom Forte pentru o foarte buna lubrifiere, biocompatibilitate, amortizare a socurilor, reducere a durerii. Prin administrarea intraarticulara a hyaluronatului de sodiu de inalta puritate folosit de Synocrom Forte, va puteti imbunatati calitativ lubrifierea articulatiei (are proprietati vascoelastice foarte bune). 

Prezentare: 2ml

Efectul benefic al produsului dureaza cateva luni de zile dupa administrarea a doar 3 - 5 injectii intraarticulare. Vezi si produsul Lyprinol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.