RoboFlex, 30 capsule, Biopol

RoboFlex, 30 capsule, Biopol

RoboFlex este un supliment alimentar pentru sanatatea coloanei si a articulatiilor.Ajuta : Pentru sanatatea articulatiilor si reducerea prompta a disconfortului si pentru sanatatea coloanei vertebrale.Indicatii RoboFlex:Reduce disconfortul natural al inflamatiilor. Persoanele cu disconfort articular de natura inflamatorie sau nervoasa. Barbati si femei de peste 18 ani cu disconfort la nivelul: articulatiilor (sold, umar, genunchi etc.) sau a coloanei vertebrale.Beneficiile suplimentului alimentar RoboFlex:Sustine sanatatea si flexibilitatea :- coloanei vertebrale si a spatelui- a articulatiilor si a muschilor.Cum actioneaza RoboFlex:- normalizarea activitatii nervoase;- pentru sprijinirea sanatatii coloanei vertebrale si a muschilor,spatelui, a articulatiilor,- in cazul rigidizar ...

48,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

RoboFlex este un supliment alimentar pentru sanatatea coloanei si a articulatiilor.

Ajuta : Pentru sanatatea articulatiilor si reducerea prompta a disconfortului si pentru sanatatea coloanei vertebrale. 

Indicatii RoboFlex:

Reduce disconfortul natural al inflamatiilor. Persoanele cu disconfort articular de natura inflamatorie sau nervoasa. Barbati si femei de peste 18 ani cu disconfort la nivelul: articulatiilor (sold, umar, genunchi etc.) sau a coloanei vertebrale. 

Beneficiile suplimentului alimentar RoboFlex:

Sustine sanatatea si flexibilitatea : - coloanei vertebrale si a spatelui - a articulatiilor si a muschilor. 

Cum actioneaza RoboFlex:

- normalizarea activitatii nervoase; - pentru sprijinirea sanatatii coloanei vertebrale si a muschilor,spatelui, a articulatiilor, - in cazul rigidizarii sau rigidizarii coloanei vertebrale si a spatelui; - in cazul dificultatilor la mers; - in cazuri de disconfort al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor toracice,cervicale, lombara, sacrala ) si al spatelui - pentru efectul antioxidant; - persoanelor sanatoase, cu nevoie ridicata de absorbtie a magneziului (pentru sustinerea unei activitati normale a muschilor si nervilor). - densitatea minerala osoasa se va normaliza , mai ales la femei aflate la menopauza. 

Compozitie RoboFlex:

-standardizat la minim 30% acizi izo-alfa si alfa,Qmatrix ACTIValoe si oxid de magneziu , -IBUcellâ„¢ (extract din conuri de Hamei ), -capsula (gelatina, dioxid de titan), -extract de Aloe vera standardizat, -agent antiaglomerant. 

Cum se utilizeaza: 1-2 capsule / zi in timpul mesei, in cazul unui disconfort usor sau mediu (doza optima 2 capsule/ zi) 

RoboFlex se administreaza pentru o perioada de 2 sau 7 zile. Este recomandata asocierea cu produsul Celadrin pentru efect optim asupra coloanei vertebrale, a articulatiilor si a spatelui. In ce conditii trebuie pastrat: la temperatura camerei, intr-un loc uscat. Lyprinol 

NU este indicat : - femeilor care alapteaza sau insarcinate. - copiilor cu varsta de pana la 3 ani, - persoanelor cu intoleranta la componentele preparatului. 

Nu provoaca moleseala, somnolenta sau dependenta. Nu are reactii adverse (nivel gastrointestinal, circular, cardiovascular, hepatic, renal). 

Prezentare: 30 capsule!