Osteocare Original, 90 tablete, VitaBiotics

Osteocare Original, 90 tablete, VitaBiotics

Osteocare Original Osteocare Original - supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Prin actiunea sinergica a zincului, magneziului, vitaminei D3 si a calciului. Osteocare Original indicatii:Toate cele de mai sus ofera nutrienti esentiali si importanti pentru:- rezistenta oaselor si a dintilor- sistemul muscular va functiona normalPentru femei, dar si pentru barbati este important aportul adecvat de calciu ...

49,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Osteocare Original

Osteocare Original - supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Prin actiunea sinergica a zincului, magneziului, vitaminei D3 si a calciului. 

Osteocare Original indicatii:

Toate cele de mai sus ofera nutrienti esentiali si importanti pentru: - rezistenta oaselor si a dintilor - sistemul muscular va functiona normal Pentru femei, dar si pentru barbati este important aportul adecvat de calciu, indiferent de varsta (cu precadere in timpul sarcinii si alaptarii, precum si in timpul sau dupa menopauza). 

Compozitia per 2 comprimate: Calciu- 800 mg, Magneziu- 300 mg, VitaminaD- 400 UI, Cupru- 1000 ug, Zinc- mg, Mangan- 0,5 mg, Bor- 0,6 mg, Seleniu- 50 ug. 

Ingredientele Osteocare Original:

- hidroxid de magneziu,

- suflat de zinc,

- carbonat de calciu,

- maltodextrina;

- guma celulozica croslincata,

- agent de incarcare:

- acid stearic,

- antiaglomeranti:

- vitamina D

- stearat de magneziu si dioxid de siciliu

- borat de sodiu ,

- sulfat de mangan,selenat de sodiu

- sulfat de cupru.

Cum se administreaza Osteocare Original:

- se iau 2 comprimate pe zi in timpul mesei principale. Nu este recomandat depasirea dozei zilnice. Acesta este un supliment alimentar si NU trebuie sa fie inlocuit cu o dieta variata. Lyprinol este un alt produs de succes ce ajuta articulatiile. 

Acest SUPLIMENT ALIMENTAR nu contine:

gluten, lactoza, coloranti artificiali, conservanti, sare sau drojdie, medicamente, hormoni.

Prezentare: 90 de comprimate.

Marca: VitaBiotics