Polen granule, 100gr, Apisalecom

Polen granule, 100gr, Apisalecom

Polen granule,100gr, Produse si preparate apicole-ApisalecomUsor,usor,mai toti cautam un tratament cu polen pentru sanatate,frumusete, diverse tratamente cu produse si preparate apicole pentru a trata diferite boli sau afectiuni cu care ne confruntam.De aceea Sam Distribution va propune o gama larga de produse si tratamente naturiste cu preparate apicole la preturi convenabile pentru toate buzunarile.POLENUL constituie elementul mascul al florii:se prezinta sub forma de pulbere foarte fina,divers colorata,in functie de specie, de la albul cel mai pur la negrul cel mai intens.In majoritatea cazurilor insa,polenul este galben sau brun inchis.COMPOZITIA POLENULUIPOLENUL, luat in ansamblu, contine 8 elemente:-apa, aproximativ12-20%,-proteine,sub forma de substante albuminoide,in prop ...

9,75 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Polen granule, 100gr, Apisalecom

Usor,usor,mai toti cautam un tratament cu polen pentru sanatate,frumusete, diverse tratamente cu produse si preparate apicole pentru a trata diferite boli sau afectiuni cu care ne confruntam. 

De aceea Sam Distribution va propune o gama larga de produse si tratamente naturiste cu preparate apicole la preturi convenabile pentru toate buzunarile. 

POLENUL constituie elementul mascul al florii:se prezinta sub forma de pulbere foarte fina,divers colorata,in functie de specie, de la albul cel mai pur la negrul cel mai intens.In majoritatea cazurilor insa,polenul este galben sau brun inchis. 

COMPOZITIA POLENULUI 

POLENUL, luat in ansamblu, contine 8 elemente: -apa, aproximativ12-20%, -proteine,sub forma de substante albuminoide,in proportie de 7-30%,cu o medie admisa de 20%, -aminoacizi, histidina, leucina, treonina, triptofanul, valina -glucide sau hidrati de carbon, in special sub forma de zaharuri, intr-o proportie de 15-48% in stare uscata -vitamine, tiamina (B1),riboflavina (B2),acidul nicotinic (PP), acidul patotenic,acidul ascorbic (C),acidul folic si biotina -rutina ( acid butinic sau galben vegetal ) aproximativ 17 mg %-continutul cel mai bogat de rutina il are insa polenul de hrisca,rutina poate preveni, in special la intelectuali, cazuri de hemoragii cerebrale si retiniene,crize cardiace ect -un antibiotic, -un factor de crestere. 

Polen- Proprietati si Indicatii -este stimulent,tonic, -este un regulator perfect al functiilor digestive si intestinale (datorita antibioticului pe care il contine ), consumul de polen are efect dublu: 

-vindeca constipatiile cele mai rebele fara nici un rau si fara nici o durere -amelioreaza anumite cazuri de diaree persistenta, enterite, enterocolita, colibaciloze si alte infectii. -reda pofta de mancare, deci este eficient in cazurile de anorexie -combate starile de slabiciune cele mai rebele si cele mai refractare oricaror tratamente, -combate nevrozele si depresiile nervoase,neurastenia, 

-cura de polen, dupa numai 8 zile,restabileste moralul, scade nervozitatea, irascibilitatea, creste calmul, optimismul -vindeca afectiunile prostatei, diabetul si reda virilitatea, -este calmant si se indica in cazuri de insomnii, -inlatura surmenajul fizic sau intelectual -este intaritor al inimii, calmeaza ametelile, spaima, palpitatiile si, in general, majoritatea tulburarilor circulatorii incluzand si angina pectorala, este extrem de eficient in flebite si chiar in congestia ficatului, -fortifica reteaua capilara 

-se recomanda in cazuri de:sangerari, hemoragii, fragilitate capilara -este febrifug, depurativ, diuretic, emolient, antireumatismal si antigustos -vindeca afectiuni ale ficatului -este vermifug, -afrodisiac, -antiseptic, -dizolva calculii biliari, -vindeca bolile prostatei, -eficient in afectiunile aparatului respirator (bronsite, tuse, angine, tuse convulsiva ), gripa -are actiune eficienta contra varicelor. 

Prezentare: 100 g 

Producator: APISALECOM

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.