Revitalizant Junior

Revitalizant Junior, miere, macese, catina, 400g, Jajin

Revitalizant Junior (miere, macese, catina) 400g Jajin | Imunitate copii-adulti produse apicole Jajin / Apivitalis Produse si Remedii Naturiste pentru copii si adulti de la Jajin. Revitalizant Juniorpentru copiipeste 2 ani fara pofta de mancare si adjuvant in: anemie,astenie,cresterea imunitatii,stari gripale,boli ale aparatului digestiv.Continutul ridicat de vitamina C are efect tonic in covalescente, la intrarea si iesirea din sezonul rece.Administrare: la copiipeste 2 ani 3 lingurite pe zi inainte de mese.Produsul are contraindicatii in diabet sau intoleranta la oricare din componentele produsului.Prezentare: borcan 400gProducator Jajin ...

16,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Revitalizant Junior (miere, catina, macese) imunitate scazuta 

Revitalizant Junior (miere, macese, catina) 400 g Jajin | Imunitate copii-adulti produse apicole Jajin

Produse si remedii naturiste pentru copii si adulti Revitalizant Junior, un produs de la Jajin are in compozitie miere, catina si macese. Revitalizant Junior un produs pentru copii peste 2 ani fara pofta de mancare si adjuvant in: anemie, astenie, cresterea imunitatii, stari gripale, boli ale aparatului digestiv. 

Continutul ridicat de vitamina C are efect tonic in covalescente, la intrarea si iesirea din sezonul rece. 

Administrare: la copii peste 2 ani 3 lingurite pe zi inainte de mese. 

Produsul are contraindicatii in diabet sau intoleranta la oricare din componentele produsului. 

Prezentare: borcan 400 g 

Producator: Jajin

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.