POLEN GRANULE 150 G INSTITUTUL APICOL

Polen Granule, 150 g, Institutul Apicol

Polen Granule 150 g Institutul ApicolDescriere: Polenul recoltat de albine este un produs natural dietetic pentru toate varstele.Polenul recoltat de albine se prezinta sub forma de ghemotoace (granule) asa cum sunt colectate de catre albine, de diferite culori (polen poliflor sau monoflor). Polenul este bogat in elementele nutritive si regeneratoare (vitamine, enzime, proteine, aminoacizi, carbohidrati, lipide si minerale) care ajuta organismul. Este un agent dietetic fortifiant atat pentru adulti cat si pentru copii. Prezinta de asemenea o importanta actiune de reglare a functiilor generale ale organismului in caz de oboseala fizica si intelectuala.Gustul placut si aroma florala caracteristica precum si biodisponibilitatea nutrientilor ofera un inalt grad de asimilatie. Valoare ...

23,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Polen Granule 150 g Institutul Apicol

Descriere: Polenul recoltat de albine este un produs natural dietetic pentru toate varstele.

Polenul recoltat de albine se prezinta sub forma de ghemotoace (granule) asa cum sunt colectate de catre albine, de diferite culori (polen poliflor sau monoflor). 

Polenul este bogat in elementele nutritive si regeneratoare (vitamine, enzime, proteine, aminoacizi, carbohidrati, lipide si minerale) care ajuta organismul. Este un agent dietetic fortifiant atat pentru adulti cat si pentru copii.

Prezinta de asemenea o importanta actiune de reglare a functiilor generale ale organismului in caz de oboseala fizica si intelectuala.

Gustul placut si aroma florala caracteristica precum si biodisponibilitatea nutrientilor ofera un inalt grad de asimilatie. 

Valoare energetica 390 kcal/100g.

Recomandari:

- Stimulator si regulator general al metabolismului si tonic general in cazuri de oboseala fizica si intelectuala pentru toate varstele;

- Antioxidant general, in special in procesele degenerative asociate varstei a treia;

- Mentine buna stare de sanatate a sistemului cardiovascular si un nivel echilibrat al lipidelor sangvine. 

- Asigura sanatatea si buna functionare a ficatului;

- Adjuvant in asigurarea sanatatii prostatei;

Administrare: Polenul poate fi mestecat sau inghitit ca atare sau in diferite amestecuri (de ex.cu miere, iaurt, ceai).

- Copii: 15-20 g/zi in doze de cate 5-10 g 

- Adulti: 30-40 g /zi in doza de cate 10 gr. 

Conservare: a se feri de lumina si umiditate

Prezentare: Flacoane de plastic cu 150 g de polen polifloral 

Valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.