Melcalcin, 100 g, Institutul Apicol

Melcalcin, 100 g, Institutul Apicol

Supliment alimentar Melcalcin, 100 g, Institutul Apicol ce contine substante active cu efect tonic si energizant general recomandat in stari de oboseala si surmenaj fizic.

17,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Melcalcin, 100 g, Institutul Apicol

Supliment alimentar Melcalcin, 100 g, Institutul Apicol ce contine substante active cu efect tonic si energizant general recomandat in stari de oboseala si surmenaj fizic.

Este recomandat in stari de oboseala, surmenaj fizic si intelectual cu actiune adjuvanta asupra proceselor de calcifiere a oaselor in crestere la copii, procesele de vindecare a fracturilor si consolidare a oaselor fracturate.

Laptisorul de matca este un produs apicol natural complex, fiind bogat in vitamine in special cele ale grupului B, enzime, glucide, proteine, elemente minerale cu efecte tonifiante si regeneratoare asupra sistemului nervos.

Produsul apicol Melcalcin are urmatoarele recomandari:

  • stari de oboseala,
  • surrnenaj fizic si intelectual,
  • ajuta in vindecare mai rapida a fracturilor (consolidare a oaselor fracturate),
  • ajuta sistemul nervos,
  • calcifiere a oaselor in cresterea la copii.

Principlalele ingrediente din produsul apicol Melcalcin: laptisor de matca, miere de albine, calciu gluconic, arome alimentare.

Forma farmaceutica: granule.

Doze si mod de administrare:

la copii 1-3 lingurite pe zi timp de zece zile pe luna;

la adulti 3-6 lingurite pe zi timp de zece zile pe luna.

Prezentare: Flaconul contine 100 g granule divers colorate.

Producator: ICDApicultura

Remedii pentru stari de oboseala

Produsele apicole precum mierea si laptisorul de matca sunt printre cele mai bune suplimente impotriva oboselii. Laptisorul de matca, hrana exclusiva a albinei regine, a fost intotdeauna recunoscuta ca un aliment cu numeroase beneficii nutritionale, metabolice si energetice. Utilizarea laptisorului de matca este recomandata in momentele de stres fizic si / sau psihic excesiv, in caz de simptome depresive, in perioade de spitalizare indelungata, in timpul convalescentei, ca stimulent metabolic, pentru copii inapetenti, ca imunostimulant si  de fiecare data cand este necesar un supliment sau un tonic natural.

Datorita caracteristicilor lor specifice si proprietatilor lor benefice pentru sanatate, mierea de albine si laptisorul de matca sunt aliati esentiali pentru a combate afectiunile legate de schimbarea anotimpului sau pentru a face fata unor perioade speciale de stres sau convalescentata. 

Ele singure sau combinate intre ele constituie suplimente si tonic natural de o calitate excelenta si un succes sigur in stari de oboseala.

Suplimentele naturale impotriva oboselii, cum ar fi laptisorul de de matca, mierea de albine sunt bogate in vitamine, cu efecte tonifiante si regeneratoare asupra sistemului nervos.

5941722000143

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.