Laptisor de matca capsule x 30

Laptisor de matca capsule x 30

Laptisor de matca capsule x 30Laptisorul de matca este secretia glandulara a albinelor tinere destinata hranirii matcilor pe toata perioada vietii acestora precum si pentru prima faza de crestere a puietului. Laptisorul de matca are aspect vascos, de culoare alba cremoasa si are in compozitia sa elemente esentiale printre care: un larg spectru de aminoacizi, proteine, lipide intre care se pot mentiona acizii grasi nesaturati superiori, fosfolipide etc., o impresionanta concentratie de vitamine (poate fi considerat un adevarat cocktail de vitamine B), minerale (microelemente), acetilcolina (cu rol in transmiterea influxului nervos), substante cu actiune antibiotica, precursori hormonali si factori de crestere. Administrat in alimentatie, laptisorul de matca este recomandat impotri ...
18,59 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Laptisor de matca capsule x 30

Laptisorul de matca este secretia glandulara a albinelor tinere destinata hranirii matcilor pe toata perioada vietii acestora precum si pentru prima faza de crestere a puietului. Laptisorul de matca are aspect vascos, de culoare alba cremoasa si are in compozitia sa elemente esentiale printre care: un larg spectru de aminoacizi, proteine, lipide intre care se pot mentiona acizii grasi nesaturati superiori, fosfolipide etc., o impresionanta concentratie de vitamine (poate fi considerat un adevarat cocktail de vitamine B), minerale (microelemente), acetilcolina (cu rol in transmiterea influxului nervos), substante cu actiune antibiotica, precursori hormonali si factori de crestere. Administrat in alimentatie, laptisorul de matca este recomandat impotriva oboselii, pentru ameliorarea fortei fizice si pentru refacerea echilibrului fizic si psihic, pentru prevenirea si tratamentul a numeroase maladii. Descriere. Laptisorul de matca este produsul de secretie al glandelor hipofaringiene si mandibulare ale albinelor tinere (albine doici) destinat hranirii matcii coloniei si larvelor in primele lor 3 zile de dezvoltare. Cunoscut ca un adevarat "cocktail†de vitamine ale grupului B laptisorul de matca este definit si ca fiind un gel protidic hiperconcentrat in care se regasesc din abundenta aminoacizi liberi, proteine si enzime, acizi nucleici, la care se adauga macro si oligoelemente. In formula produsului, laptisorul de matca nativ este inglobat in glicocol, un aminoacid cu rol important in mentinerea starii generale de sanatate a organismului. Principala sa functie este proteogenica (este creditat cu cca. 30% din sinteza de colagen), fiind deasemenea necesar in biosinteza de acizi nucleici, acizi biliari etc. Ca si laptisorul de matca in a carei compozitie se si regaseste, glicocolul ajuta la absorbtia calciului in organism, intarzie procesele degenerative si indeplineste un rol important in procesul de reglare a metabolismului glucidic. Se regaseste in cantitati semnificative in fluidul prostatic motiv pentru care este important si in mentinerea sanatatii prostatei.
Asocierea din formula produsului realizeaza un important sinergism de actiune cu efecte benefice asupra organismului prin aport de elemente nutritive esentiale, atat pentru omul sanatos supus stress-ului si lipsurilor alimentare dar si pentru copiii aflati in perioada de crestere si dezvoltare si pentru persoanele in varsta adeseori confruntate cu carente nutritionale de diferite origini (se considera de exemplu ca artrita si osteoporoza, pot fi considerate boli carentiale in masura in care acestea pot fi prevenite sau ameliorate prin modificari ale alimentatiei).
Conditionarea produsului sub forma de capsule protejeaza produsul de actiunea luminii, umiditatii si altor factori ce ar putea deprecia calitatea acestuia.
Mentiuni nutritionale si de sanatate - Stimulent biologic cu actiune nutritiva, energetica, regeneratoare si antioxidanta; - Ajuta la mentinerea bunei stari de sanatate si functionalitate a ficatului; - Contribuie la mentinerea unui nivel echilibrat al lipidelor sanguine ajutand la buna functionare a sistemului cardiovascular; - Ajuta la o mai eficienta absorbtie a calciului la nivelul tesutului osos, - Mentine un bun tonus si functionalitate a sistemului nervos; - Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar; - Ajuta femeilor in perioada de menopauza.
Recomandari: - stari de oboseala, surmenaj, astenie, - lipsa poftei de mancare, anemii, convalescenta dupa diferite afectiuni, - refacerea si sustinerea functionalitatii ficatului, - buna functionare a sistemului cardiovascular - carente de calciu (crestere si dezvoltare la copii, osteoporoza asociata menopauzei).
Administrare: Copii peste 6 ani: 1-2 capsule/zi, inainte de masa Adulti: 2-3 capsule/zi, inainte de mese. Atentionari: - suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; - produsul poate fi utilizat de catre vegetarieni; - produsul poate fi utilizat si de persoanele suferinde de diabet de tip II, doza recomandata fiind la jumatatea celei prescrise pentru adulti; - se recomanda prudenta la persoanele cu alergie cunoscuta la produsele apicole; - a nu se depasi doza zilnica recomandata; - a nu se lasa la vederea si indemana copiilor mici; -a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de actiunea directa a luminii si a substantelor puternic mirositoare; - a se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
Valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei
Prezentare LAPTISOR DE MATCA 150 mg – capsule x30 buc

Fisa tehnica