Elixirum vitalitate, energizant

Elixirium Vitalitate, miere, fructe de goji, laptisor de matca, C. Apicol

Elixirium Vitalitate, miere, fructe de goji, laptisor de matca, un produs de la Complex.Apicol. Samdistribution un magazin online cu produse naturiste, produse apicole, api-cosmetice si api-terapeutice energo-vitaminizante naturale. Elixirium Vitalitate contine: miere, fructe de goji, laptisor de matca, este un produs energovitaminizant natural de la Complex Apicol, este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Produsul contine substante cu potential alergenic: miere si propolis.Ingrediente: miere poliflora, fructe de goji, laptisor de matca. Mod de administrare: dimineata, inainte de micul dejun si seara, inainte de culcare se ia cate o lingurita (5g) de elixir, diluat in 150 ml de apa calduta. 

18,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Elixirium Vitalitate, miere, fructe goji, laptisor de matca, C.Apicol

Samdistribution este un magazin online cu produse naturiste, produse apicole, apicosmetice si apiterapeutice, energovitaminizante naturale, Elixirium Vitalitate, miere, fructe goji, laptisor de matca, este un produs energovitaminizant natural de la Complex Apicol, este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Produsul contine substante cu potential alergenic: miere si propolis. Ingrediente: Este un produs natural energovitaminizant care contine: miere poliflora, fructe de goji, laptisor de matca.

Mod de administrare

dimineata, inainte de micul dejun si seara, inainte de culcare se ia cate o lingurita (5g) de elixir, diluat in 150 ml de apa calduta. Cantitatea asigura 32,5 kcal, reprezentand 1,62% din necesarul zilnic caloric, calculat la o dieta de 2000 kcal pe zi. 

Prezentare: borcan 200 g 

Producator: Complex Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa