Pastura,100 grame, ApiVitalis

Pastura, 100 grame, ApiVitalis

Produse apicole 100 % naturale | Pastura,100 grame ApiVitalis Descriere: Pastura 100 grame Api Vitalis Pastura este un produs apicol cu o compozitie deosebit de complexa, obtinut prin fermentarea polenului cu miere, enzime, fermenti si propolis in conditiile naturale ale stupului. Polenul este adus in stup si este introdus in celula fagurelui impreuna cu mierea si enzimele proprii ale albinelor. In final, celula este sigilata cu ceara. Aici, sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se, dupa 3 luni de fermentare naturala, in Pastura. Aceasta are un gust dulce-acrisor, datorita fermentatiei specifice si este mai ...

34,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pastura ApiVitalis

Descriere: Pastura 100 grame Api Vitalis Pastura este un produs apicol cu o compozitie deosebit de complexa, obtinut prin fermentarea polenului cu miere, enzime, fermenti si propolis in conditiile naturale ale stupului. 

Polenul este adus in stup si este introdus in celula fagurelui impreuna cu mierea si enzimele proprii ale albinelor. In final, celula este sigilata cu ceara. Aici, sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se, dupa 3 luni de fermentare naturala, in Pastura.

 Aceasta are un gust dulce-acrisor, datorita fermentatiei specifice si este mai eficienta decat polenul in afectiunile legate de ficat si functionarea lui. Pastura este un complex natural cu rol biostimulator, bogat in fitohormoni, flavonoide, aminoacizi esentiali usor asimilabili, elemente minerale si alti compusi biologici activi. 

Contine aproximativ 20% proteine, intre 24 si 34% carbohidrati, 1,5% lipide precum si acid lactic care poate fi usor transformat in glucoza, ceea ce constituie sursa principala de energie pentru organism. Este deosebit de bogata in vitamine (B1, B2, B3, B6, B12, C, PP, E, D, K si H) si minerale (proportia cea mai mare fiind reprezentata de seleniu, fier, cobalt, fosfor, calciu, potasiu). Pastura este un produs natural, cu insusiri mult mai valoroase decat ale polenului, datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K, enzime si aminoacizi, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Fata de polen, valoarea nutritiva si antibiotica este de 3 ori mai mare. Pastura contine si un factor anti-anemic. Continutul foarte ridicat de seleniu ajuta la detoxifierea organismului. 

Produsul este indicat: 

  • - anemie 
  • - afectiuni ale tubului digestiv sau ale prostatei; 
  • - stres, depresie; 
  • - ateroscleroza (poate ajuta la reducerea colesterolului, prevenind astfel disfunctiile circulatorii datorate nivelului ridicat de colesterol din sange); 
  • - anemii (datorita continutului bogat in vitamine si aminoacizi esentiali, ajuta la formarea de celule sanguine rosii si a hemoglobinei din sange); 
  • - intarirea imunitatii organismului; 
  • - pentru detoxifierea organismului (este unul din produsele naturale cu cea mai mare concentratie in seleniu). 

Compozitie: - per flacon: Pastura 100% naturala. 

Administrare: - lingurita pe zi, dimineata, pe stomacul gol. Produsul se pastreaza la frigider, in recipiente inchise. 

Mod de prezentare: - Flacon 100 grame. 

Api Vitalis reprezinta garantia calitatii atunci cand doriti sa alegeti produse apicole 100% naturale pentru a va mentine starea de sanatate. 

Pastura 100 grame Api Vitalis-produse apicole 100% naturale

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.