Magazin online  Cosmetice online  Produse cosmetice  Apidermin Lux

Magazin online Cosmetice online Produse cosmetice Apidermin Lux

Magazin online | Cosmetice online | Produse cosmetice | Apidermin Lux Descriere: Crema de fata - Apidermin Lux, este o crema antirid ce contine: laptisor de matca, produs natural bogat in nutrientica : spermantet , colesterina, vitamina A, ceara de albine si alte ingrediente cosmetice.Laptisorul de matca, prin concentratia bogata in substante proteice, activeza circulatia sangelui si are un puternic efect antirid.Prospetimea naturala a pielii este redata de dubla actiune a untului de cacao si a laptisorului de matca care impreuna cu ceara naturala si vitamina A previn imbatranirea prematura a pielii tenului.Proprietatile hidratante o fac una dintre cele mai hranitoare creme.Produse Cosmetice - Apidermin Lux, este o crema antirid,pentru ingrijirea tenului:- ten normal,- ten usca ...
28,80 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Magazin online | Cosmetice online | Produse cosmetice | Apidermin Lux

Descriere: Crema de fata - Apidermin Lux, este o crema antirid ce contine: laptisor de matca, produs natural bogat in nutrienti ca : spermantet , colesterina, vitamina A, ceara de albine si alte ingrediente cosmetice.
Laptisorul de matca, prin concentratia bogata in substante proteice, activeza circulatia sangelui si are un puternic efect antirid.
Prospetimea naturala a pielii este redata de dubla actiune a untului de cacao si a laptisorului de matca care impreuna cu ceara naturala si vitamina A previn imbatranirea prematura a pielii tenului.
Proprietatile hidratante o fac una dintre cele mai hranitoare creme.
Produse Cosmetice - Apidermin Lux, este o crema antirid,pentru ingrijirea tenului:
- ten normal,
- ten uscat,
- ten obosit,
- ten deshidratate.
Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitaminele B,C,D si E, este o substanta naturala cu numeroase principii nutritive ,fiind un concentrat biologic bogat in substante proteice: lipide, glucide si vitamine,activand circulatia sangelui.
Datorita actiunei de regenerare asupra celulelor laptisorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid.
Untul de cacao este recunoscut pentru proprietatile sale de hidratare, fiind unul dintre cei mai fini emolienti naturali.

Retinol A sau vitamina, un celebru aliat in lupta impotriva ridurilor datorita actiunii sale antioxidante .
Absorbit de piele, retinolul A, duce la cresterea productiei colagenului, bariera naturala a pielii impotriva factorilor agresivi din atmosfera.
Mod de utilizare: Respectarea celor 3 pasi ai tenului sanatos este esentiala pentru un ten care straluceste din interior.
Pentru cele mai bune rezultate recomandam ca aplicarea cremei sa fie facuta pe un ten curat, prin masaj usor in directia ridurilor.
Se poate folosi atat seara cat si dimineata, fiind o bariera impotriva agresiunilor mediului inconjurator.
Apidermin -crema antirid.
Prezentare cutie x 50 ml
Producator Complex Apicol
Pretul este pentru 3 cutii Apidermin Lux

Fisa tehnica