Sirop Patlagina, 250 ml, Fares

Sirop Patlagina, 250 ml, Fares

Sirop Patlagina, 250 ml, Fares Descriere: Sirop Patlagina 250 ml FaresCompozitie: extract de Patlagina (Folium Plantaginis), zahar, vitamina C, benzoat de sodiu Frunzele de Patlagina contin o multitudine de substante complexe, printre care se numara taninurile si mucilagiile. O parte din aceste substante se regasesc in extractul apos si confera produsului actiune expectoranta.Actiune si indicatii Expectorant si emolient (combate starea de uscaciune a mucoaselor). Indicat in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa. Contraindicatii: diabetMod de administrareCopii 1-5 ani : 2-3 lingurite pe ziCopii 6-12 ani : 4-5 lingurite pe ziCopii peste 12 ani si aduli : 3-4 linguri pe zi.Durata unei cure este de minim 5 zile. Sirop Patlagina 250 ml Fares Producator: Fares ...

17,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sirop Patlagina Fares

Descriere: Sirop Patlagina 250 ml Fares

Compozitie: extract de Patlagina (Folium Plantaginis), zahar, vitamina C, benzoat de sodiu 

Frunzele de Patlagina contin o multitudine de substante complexe, printre care se numara taninurile si mucilagiile. O parte din aceste substante se regasesc in extractul apos si confera produsului actiune expectoranta.

Actiune si indicatii

Expectorant si emolient (combate starea de uscaciune a mucoaselor). Indicat in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa.

Contraindicatii: diabet

Mod de administrare:

Copii 1-5 ani : 2-3 lingurite pe zi

Copii 6-12 ani : 4-5 lingurite pe zi

Copii peste 12 ani si aduli : 3-4 linguri pe zi.

Durata unei cure este de minim 5 zile.

Sirop Patlagina 250 ml Fares 

Producator: Fares

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.