Sirop Plantusin, 250 ml, Fares

Sirop Plantusin (R8), 250 ml, Fares

Suplimentul alimentar Sirop Plantusin (R8), 250 ml, Fares protejeaza mucoasa traheobronsica si sustine buna functionare a aparatului respirator.

21,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Sirop Plantusin (R8), 250 ml, Fares [5941141001196]

Suplimentul alimentar Sirop Plantusin (R8), 250 ml, Fares protejeaza mucoasa traheobronsica si sustine buna functionare a aparatului respirator.

Actiune si indicatii:

  • Are actiune antitusiva cu efecte favorabile
  • Este emollient (combate starea de uscaciune a mucoaselor)
  • Indicat in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa, laringita, traheita acuta si cronica, catar respirator. 

Extracte de: frunze de Patalgina, Muguri de Pin, flori de Tei, Cimbrisor, Scai vanat, zahar, vitamina C, benzoat de sodiu. Frunzele de Patlagina contin o multitudine de substante complexe, printre care se numara taninuri si mucilagii. O parte din aceste substante se regasesc in extractul apos si confera produsului actiune expectoranta. Florile de Tei contin in principal mucilagii, dar si flavone, zahar, taninuri, etc. 

Actiunea emolienta este datorata mucilagiilor. Teiul mai are si proprietati diaforetice (datorate farnesolului), precum si proprietati spasmolitice datorate flavonozidelor. Componentul principal al Mugurilor de Pin este uleiul esential, format din alfa- si beta-pinen, limonen si silvestren ca si componenti dominanti cantitativ. Mai contine si delta3-, delta4-caren, felandren, borneol, acetat de bornil, etc. 

Mugurii de Pin au si un continut apreciabil de acid ascorbic (vitamina C). 

Prin continutul lor in ulei esential, Mugurii de Pin constituie un modificator al secretiilor bronsice. Scaiul vanat contine in principal saponozide triterpenice, ulei volatil si taninuri. Acestea ii imprima actiune expectoranta, behica si depurativa. 

Principiul activ al Cimbrisorului de camp este uleiul volatil, constituit in proportie de pana la 60% din carvacrol, timol, linalool, terpineol, pinen, cineol, borneol. 

Produsul vegetal mai contine principii amare (serpilina), acid ursolic, acid oleanolic, acid cafeic, taninuri, flavonoide, rezine. Datorita compozitiei complexe a uleiului volatil, cimbrisorul prezinta proprietati expectorante, calmand spasmele cailor respiratorii. 

Contraindicatii: diabet 

Mod de administrare: 

  • Copii 1-5 ani : 2-3 lingurite pe zi 
  • Copii 6-12 ani : 4-5 lingurite pe zi 
  • Copii peste 12 ani si adulti : 3-4 linguri pe zi. 

Durata unei cure este de minim 5 zile. 

Sirop Plantusin 250 ml 

Producator: Fares

Fares
5941141001196

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.