Ulei Chimen negru 500 mg x30 cps

Ulei Chimen negru 500 mg x30 cps

Ulei Chimen negru,500 mg, x30cps Medi Grun Descriere: Ulei Chimen negru Uleiulde seminte Nigella sativa (ulei de chimen negru), acestea avand in compozitie diversi constituenti: acizi grasi, glicozide, compusi fenolici, caroten, minerale (fier si fosfor) si cateva enzime digestive,ajuta in tratamentul unei game largi de afectiuni si pentru imbunatatirea functiilor intregului organism. Are efect antispastic, benefic in toate cazurile de tuse, astm bronsic si flatulenta, sinuzita si cele mai grave alergii:polen, flori , grane, etc.Este folosit in in tratamentul migrenei si depresiei respiratorii. De asemenea creste fluxul biliar si are efect diuretic si antibacterian, pentru prevenirea aparitiei crizelor paroxistice de astma bronsic si tuse convulsiva; pentru inlaturarea flatulentei ...

21,27 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ulei Chimen negru

Descriere: Ulei Chimen negru Uleiul de seminte Nigella sativa (ulei de chimen negru), acestea avand in compozitie diversi constituenti: acizi grasi, glicozide, compusi fenolici, caroten, minerale (fier si fosfor) si cateva enzime digestive, ajuta in tratamentul unei game largi de afectiuni si pentru imbunatatirea functiilor intregului organism. 

Are efect antispastic, benefic in toate cazurile de tuse, astm bronsic si flatulenta, sinuzita si cele mai grave alergii:polen, flori , grane, etc. 

Este folosit in in tratamentul migrenei si depresiei respiratorii. 

De asemenea creste fluxul biliar si are efect diuretic si antibacterian, pentru prevenirea aparitiei crizelor paroxistice de astma bronsic si tuse convulsiva; pentru inlaturarea flatulentei si a durerilor spastice; pentru cresterea vitalitatii organismului si prevenirea aparitiei oboselii zilnice; pentru cresterea imunitatii organismului in special in timpul diverselor boli si in convalescent, reduce durerile cauzate de artroza, in tratamentul leucemiilor, colicilor, in lipsa poftei de mancare, in tratamentul neurodermitei. 

CONTINUT: ulei de chimen negru 500mg, Vitamina E 5mg. 

ADMINISTRARE: 3 x zi dupa mesele principale. 

PREZENTARE: cutie 30 capsule 

Producator: Medigrun Germania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.