Voseptol V, 40 tablete, Plantavorel

Voseptol V, 40 tablete, Plantavorel

Suplimentul alimentar Voseptol V, 40 tablete, Plantavorel contine un complex de principii active de origine vegetala, cu actiune sinergica in afectiunile respiratorii.

30,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Voseptol V, 40 tablete, Plantavorel

Suplimentul alimentar Voseptol V, 40 tablete, Plantavorel contine un complex de principii active de origine vegetala, cu actiune sinergica in afectiunile respiratorii.

Voseptol V, 40 tablete cu tinctura de propolis, mentol, ulei volatil de eucalipt, menta, frofilactic in: laringite, faringite, afte si leziuni bucale

COMPOZITIE: tablete continand tinctura de propolis, mentol,ulei volatil de levantica, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de menta, ulei volatil de jneapan si ulei volatil de cimbru. 

Compozitia complexa a tincturii de propolis (compusi de tip flavonoid, substante rasinoase, ceara, ulei volatil, vitamine si enzime ) si asocierea cu uleiurile volatile confera produsului actiune bactericida, bacteriostatica, cicatrizanta, antiseptica si anestezica, bronholitica si expectoranta, sedativa asupra sistemului nervos central si un efect reconfortant. 

RECOMANDARI: profilactic si ca adjuvant in: laringite, faringite, rinite, afte si leziuni bucale, stomatite, paradontopatii, halena, traheobronsite si adjuvant in tratamentul astmului bronsic si emfizem pulmonar. 

Mod de administrare:

  • intern, adulti: se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, minim 5 zile 
  • Copii peste 3 ani, se sug cate 1 tablete de 3 ori pe zi, minim 5 zile. 

Produsul este interzis persoanelor bolnave de diabet insulino-dependent. 

PRECAUTII: Se recomanda prudenta la utilizare, pentru persoanele cu alergie cunoscuta la propolis si celor cu risc alergic crescut.

NOTA: Produsele prezentate pe site se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.