Voseptol V, 40 tablete, Plantavorel

Voseptol V, 40 tablete, Plantavorel

Voseptol V, 40 tablete cu tinctura de propolis, mentol,ulei volatil de eucalipt,menta,frofilactic in:laringite,faringite,afte si leziuni bucale VOSEPTOL V 40 tablete-gripa, infectii faringiene-COMPOZITIE: tablete continand tinctura de propolis, mentol,ulei volatil de levantica, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de menta, ulei volatil de jneapan si ulei volatil de cimbru. VOSEPTOL V contine un complex de principii active de origine vegetala , cu actiune sinergica in afectiunile respiratorii. Compozitia complexa a tincturii de propolis (compusi de tip flavonoid, substante rasinoase, ceara, ulei volatil, vitamine si enzime ) si asocierea cu uleiurile volatile ...

29,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

VOSEPTOL V 40 tablete -gripa, infectii faringiene

Voseptol V, 40 tablete cu tinctura de propolis, mentol, ulei volatil de eucalipt, menta, frofilactic in: laringite, faringite, afte si leziuni bucale

COMPOZITIE: tablete continand tinctura de propolis, mentol,ulei volatil de levantica, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de menta, ulei volatil de jneapan si ulei volatil de cimbru. 

VOSEPTOL V contine un complex de principii active de origine vegetala , cu actiune sinergica in afectiunile respiratorii. 

Compozitia complexa a tincturii de propolis (compusi de tip flavonoid, substante rasinoase, ceara, ulei volatil, vitamine si enzime ) si asocierea cu uleiurile volatile confera produsului actiune bactericida, bacteriostatica, cicatrizanta, antiseptica si anestezica, bronholitica si expectoranta, sedativa asupra sistemului nervos central si un efect reconfortant. 

RECOMANDARI: profilactic si ca adjuvant in: laringite, faringite, rinite, afte si leziuni bucale, stomatite, paradontopatii, halena, traheobronsite si adjuvant in tratamentul astmului bronsic si emfizem pulmonar. 

MOD DE UTILIZARE: 

  • intern, adulti: se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, minim 5 zile 
  • Copii peste 3 ani, se sug cate 1 tablete de 3 ori pe zi, minim 5 zile. 

Produsul este interzis persoanelor bolnave de diabet insulino-dependent. 

PRECAUTII: Se recomanda prudenta la utilizare, pentru persoanele cu alergie cunoscuta la propolis si celor cu risc alergic crescut.

NOTA: Produsele prezentate pe site se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.