Biosept Forte A22

Biosept Forte (A22), 20 capsule, Fares

Biosept Forte (A22), 20 capsule, Fares [5941141014813] Este recomandat pacienților cu infecții respiratorii virale. Suplimentul are este o formulă complexă și originală din 8 uleiuri esențiale și 1 extract uleios concentrat.

40,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Biosept Forte (A22), 20 capsule, Fares [5941141014813]

Este recomandat pacienților cu infecții respiratorii virale. Suplimentul are este o formulă complexă și originală din 8 uleiuri esențiale și 1 extract uleios concentrat.

Efect și absorbție rapidă datorită compoziției uleiurilor esențiale. Prin dozarea bine studiata a Biosept Forte, s-a obtinut efectul sinergic al uleiurilor esentiale din compozitia complexa.

Beneficiile Biosept Forte (A22) asupra sanatatii:

 • Efect antiviral natural
 • Reduce puterea de infectare a virusurilor si ii inactiveaza inca de la primele administrari
 • Campion al eficienței

Antiviral natural al uleiurilor esențiale special conceput pentru:

 • reducerea puterii de infectare cu virus
 • inactivarea virusurilor prin scăderea conținutului de ATP (adenozin trifosfat), scăderea energiei virusurilor

Uleiurile esentiale folosite in Biosept Forte sunt riguros caracterizate botanic si biochimic (cu o compozitie bine definita a principiilor active majore) si asigura astfel un efect sporit si reproductibil.

Selecția ingredientelor active din compoziția Biosept Forte a fost efectuată ținând cont de acțiunea directă a uleiurilor esențiale asupra germenilor infecțioși virali. Cercetările științifice demonstrează inhibarea proliferării virusului în celula gazdă, inactivarea virusurilor și rezistența crescută a celulelor organismului la atacul viral.

Mai ales pentru a reduce puterea de infectare a virusurilor si inactivarea acestora de la primele administrari, se incepe cu doza de atac, 6 capsule in prima zi, 5 capsule in a 2 -a zi, 4 capsule in a 3 -a zi, 3 capsule in a 3-a zi. a 4 - a - a 7- a zile.

Biosept Forte este un produs 100% natural, fara excipienti, asigura o biodisponibilitate optima !

Compozitia capsulelor Biosept Forte:

ulei de floarea soarelui 100 mg;

 • ulei de chimion negru (Nigellae sativae oleum) 100 mg;
 • ulei esential de melisa (Melissae aetheroleum) 60 mg, copaiba (Copaiferae aetheroleum) 40 mg, rozmarin (Rosmarini aetheroleum) 20 mg, palmarosa (Cymbopogoni martini aetheroleum) 20 mg, niaouli (Melaleucaetherum aetheroleum) aetheroleum (Melaleucae) ) 10 mg, tămâie (Boswelliae aetheroleum) 10 mg, scorțișoară (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg; extracte de: rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) standardizat în min 15% gingeroli 10 mg.

Mod de administrare:

 • Adulți și copii peste 12 ani:
 • În prima zi: 1 capsulă de 6 ori pe zi.
 • În a 2 -a zi: 1 capsulă de 5 ori pe zi.
 • În a 3 -a zi: 1 capsulă de 4 ori pe zi.
 • Din a 4- a zi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, până la 8 zile.

Tratamentul poate fi repetat după o pauză de 2 săptămâni. A se administra de preferinta la o ora dupa masa, sau intre mese.

Contraindicatii: Nu se recomandă în caz de ulcer gastroduodenal, gastrită acută, copiilor sub 12 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului

Sarcina si alaptare: Nu este recomandat femeilor insarcinate din cauza posibilelor efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Biosept Forte nu este recomandat mamelor care alapteaza din cauza faptului ca substantele active trec in laptele matern si ii pot modifica gustul.

Pentru a elimina disconfortul respirator, capsulele moi Biosept Forte-A22 pot fi asociate cu tabletele Biosept Plus-A24, capsulele Biosept-A5, sau cu produse Hapciu, sirop Plantusin -R8, R9, sau sirop Plantusin Forte -R25, R18, ceai Plantusin-R1 , Ceai Bronhofit-R1 7, Ceai P-Pulmonar-R14. 

Prezentare: 20 capsule

Fares
5941141014813

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.