Polen granule, 200gr, Apicola Pastoral Georgescu

Polen granule, 200gr, Apicola Pastoral Georgescu

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Produse Apicole - Polen granule, 200gr, Apicola Pastoral Georgescu

Polenul de albine, este un produs apicol bogat in proteine, aminoacizi liberi, vitamine, inclusiv vitamina B, este un aliment complet si contine multe elemente care produsele de origine animala nu le contin. 

Polen beneficii pentru Sanatate: Polenul este considerat un tonic de energie si nutritiv in medicina chineza, ce imbunatateste rezistenta si vitalitatea organismului,ajuta la recuperarea dupa boli cronice,previne bolile infectioase, cum ar fi raceala si gripa (are proprietati de tip antibiotic). 

In dietele de slabit (pierdere in greutate), polenul de albine stimuleaza procesele metabolice,fiind un aliment cu putine calorii. 

Prezentare: punga 200 gr 

Producator: Apicola Pastoral Georgescu

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.