Biosept, 30 capsule, Fares (A5)

Biosept, 30 capsule, Fares (A5)

Biosept, 30 capsule, Fares (A5) [5941141005538] Aceeași rețetă eficientă Biosept A5 acum într-un nou pachet! Efectul antiviral al frunzelor de măslin și cuișoarelor din compozitia Biosept este asociat cu efectul antiinflamator puternic al extractului de scoarță de salcie albă

27,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Biosept, 30 capsule, Fares (A5) [5941141005538]

Aceeași rețetă eficientă Biosept A5 acum într-un nou pachet!

Efectul antiviral al frunzelor de măslin și cuișoarelor din compozitia Biosept este asociat cu efectul antiinflamator puternic al extractului de scoarță de salcie albă, al mugurilor de plop negru (propolis vegetal) și al mușchiului de Islanda.  In plus, prin extractul de scoarta de salcie alba, capsulele BIOSEPT au efect antipiretic si antiinflamator.

Beneficiile Biosept asupra sanatatii:

  • Creste rezistenta organismului si sustine mecanismele de aparare ale organismului
  • Respectand modul de administrare, simptomele se amelioreaza in 3 zile si in 5 – 7 zile tabloul clinic al infectiei virale este complet remis.
  • În cazurile severe monitorizate, simptomele au fost complet remise după maximum 10 zile.

INGREDIENTE: frunze de maslin (Olivae folium) 108 mg extract de scoarta de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicina 72 mg lichen de piatra (Lichen Islandicus) 72 mg muguri de plop (Populi gemmae) 72 mg cuisoare (Caryophyllorum flos) 36 mg Frunze de maslin sunt confirmate stiintific prin numeroase studii ca avand efect antibiotic natural cu spectru larg (Escherichia coli, stafilococ auriu, streptococ, pseudomonas, mycobacterii, enterocici), antiviral (virusuri gripale, herpes), antifungic (Candida, aspergillus, microsporum, trichophyton) si vermifug. 

Studiile efectuate au aratat ca oleuropeinele din frunzele de maslin au capacitatea de a patrunde prin invelisul lipoproteic al germenilor inhiband astfel procesul de replicare al ARN-lui. Spre deosebire de antibioticele de sinteza, distruge doar bacteriile patogene, nu si pe cele comensale. 

Creste imunitatea prin stimulerarea directa a productiei de fagocite. Scoarta de salcie alba s-a dovedit a fi un veritabil antiinflamator natural. Cercetarile stiintifice au descoperit in compozitia sa saligenina, o substanta care se transforma in organism in acid salicilic, care insa nu irita tubul digestiv. Are un puternic efect antiinflamator, febrifug, sudorific si antialgic, fiind recomandata pentru ameliorarea durerilor si scaderea febrei. 

Lichenul de piatra, cunosut si sub denumirea de muschi de Islanda are o rezistenta extrordinara la conditiile climatice foarte aspre in care creste, fapt explicat astazi prin principiile active cu rol antibiotic si antimicotic, pe care le contine. Astfel, acidul usnic este activ impotriva bacteriilor Gram pozitive, anaerobe si inhibiba dezvoltarea mycobacterium tuberculosis. 

Studiile in vitro au aratat ca acidul usnic are un efect antiinflamator comparabil cu al ibuprofenului. 

Biosept A5 are in compozitia sa si polizaharidele cu efect imunostimulator. 

Datorita cantitatii mari de mucilagiu continute, care formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, lichenul de piatra este utilizat in tratamentul gastritelor, esofagitelor, faringitelor, bronsitelor, tuberculozei si pentru a calma iritarea membranelor mucoase. Muguri de plop numiti si propolisul vegetal, sunt o importanta sursa a propolisului. 

Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente in acelasi timp in propolis ca si in mugurii de plop dintre care 3 au proprietati antibiotice si antifungice. 

Muguri de plop mai contin si derivati ai saligenolului care confera puternice actiuni anti-inflammatorii, analgezice, antifebrile, sudorifice. 

Biosept 30 capsule Fares 30 capsule a 360 mg. 

Producator: Fares

Fares
5941141005538

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.