Bebicina apa de mare, 30ml, Omega Pharma

Bebicina apa de mare, 30ml, Omega Pharma

Cumpara Bebicina apa de mare, 30ml, Omega Pharma de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Bebicina apa de mare - pentru nas infundat la copii si adulti la cel mai bun pret!

7,15 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bebicina apa de mare, 30ml, Omega Pharma (lavaj nazal)

Pentru nas infundat la copii si adulti incearca spray ul "Bebicina apa de mare", un produs natural Omega Pharma (lavaj nazal, nas infundat). Bebicina spray nazal cu apa de mare pentru nas infundat (usureaza eliminarea secretiilor nazale) atat la copii cat si la adulti. 

Bebicina spray este un produs natural cu apa de mare, poate fi utilizat atat la copii cat si la adulti, ajuta la eliminarea secretiilor nazale (indepartarea de cruste, mucozitati). 

Este un produs natural, cu apa de mare, ce reface umiditatea naturala a nasului, eliberandu-l de secretiile sale si totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale. 

Ingrediente: Apa de mare 15ml, Apa purificata pana la 30 ml. 

Utilizare: lavaj nazal, nas infundat. 

Mod de intrebuintare: 2 - 6 pulverizari zilnic in fiecare nara. 

Prezentare: Spray 30 ml.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.