Pudra de maca, ecologica BIO, 125g, Niavis

Pudra de maca, ecologica BIO, 125g, Niavis

ÃŽn ciuda faptului ca a fost venerata de mii de ani pentru proprietatile sale medicinale, pudra de maca este unul dintre cele mai noi remedii pentru sanatate, iar statutul sau de super-alimentat este bine meritat.Ce este pudra de maca? Cunoscuta prin denumirea sa stiintifica, de Lepidium meyenii, Maca este un tip de leguma crucifera originara din Andesul din Peru. Maca are aspectul si marimea asemanatoare cu a ridichiei, cu varfuri verzi si radacini care variaza in culori de la galben la purpuriu si negru. Radacina are un gust placut si este disponibila sub forma de pudra. Maca, este, de asemenea, considerata un " adaptogen ", un nume dat anumitor plante si substante naturale care ajuta organismul sa se adapteze natural la factorii de stres (program aglomerat, solicitant la locul ...

21,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Maca pulbere 

In ciuda faptului ca a fost venerata de mii de ani pentru proprietatile sale medicinale, pudra de maca este unul dintre cele mai noi remedii pentru sanatate, iar statutul sau de super-alimentat este bine meritat. Ce este pudra de maca? Cunoscuta prin denumirea sa stiintifica, de Lepidium meyenii, Maca este un tip de leguma crucifera originara din Andesul din Peru. Maca are aspectul si marimea asemanatoare cu a ridichiei, cu varfuri verzi si radacini care variaza in culori de la galben la purpuriu si negru. Radacina are un gust placut si este disponibila sub forma de pudra. Maca, este, de asemenea, considerata un " adaptogen ", un nume dat anumitor plante si substante naturale care ajuta organismul sa se adapteze natural la factorii de stres (program aglomerat, solicitant la locul de munca). 

Beneficiile suplimentelor Maca:

  • Bogat in antioxidanti
  • Imbunatateste energia, starea de spirit si memoria
  • Imbunatateste sanatatea sexuala a femeilor
  • Echilibreaza nivelurile de estrogen
  • Imbunatateste fertilitatea masculina

1. Bogat in antioxidanti Radacina de Maca actioneaza ca un antioxidant natural, stimuland nivelul de antioxidanti cum ar fi glutationul. Antioxidantii ajuta la neutralizarea radicalilor liberi nocivi, combaterea bolilor cronice si prevenirea deteriorarii celulelor. 

2. Imbunatateste energia, starea de spirit si memoria Cei care folosesc in mod regulat pudra de maca raporteaza faptul ca ii face sa se simta mai vioi, energizati, dupa ce au inceput sa-l foloseasca produsul. In plus, Maca poate ajuta la cresterea energiei la fel cum o face si cofeina. 

3. Imbunatateste sanatatea sexuala a femeilor Studiile multiple au confirmat faptul ca pudra de maca imbunatateste sanatatea sexuala a femeilor prin mai multe mecanisme diferite. Radacina Maca poate fi capabila sa imbunatateasca disfunctia sexuala si sa stimuleze miscarea sexuala la femei. Un studiu a analizat efectele radacinii Maca asupra femeilor aflate in postmenopauza cu disfunctie sexuala cauzata de utilizarea antidepresivelor. Comparativ cu un placebo, radacina de Maca a reusit sa imbunatateasca in mod semnificativ functia sexuala. 

4. Echilibreaza nivelurile de estrogen Estrogenul este principalul hormon sexual feminin responsabil pentru reglarea sistemului reproductiv. Un dezechilibru al acestui hormon vital poate provoca o serie de simptome, de la balonare la perioade menstruale neregulate si schimbari de dispozitie. Nivelurile de estrogeni care sunt prea mari sau scazute pot, de asemenea influenteaza femeile aflate la ovulatie si doresc sa ramana gravide. Pudra de maca poate ajuta la echilibrarea nivelurilor hormonale si la controlul cantitatii de estrogen din organism. 

5. Imbunatateste fertilitatea masculina Studiile arata ca pudra de Maca sustine sanatatea sexuala si fertilitatea masculina. 

Prezentare: 125 gr

Fisa tehnica

Niavis

S-ar putea sa-ti placa