Ashwagandha pulbere ecologica BIO 125g Niavis

Ashwagandha pulbere ecologica BIO 125g Niavis

Comanda Ashwagandha pulbere Niavis pentru beneficiile antistres si antidepresive de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Ashwagandha beneficii: ideal pentru ameliorarea sanatatii mentale

26,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ashwagandha pulbere prospect si beneficii 

Ashwagandha (Withania somnifera), cunoscuta ca Ginseng indian, reprezinta o planta tropicala, renumita pentru beneficiile sale vindecatoare exceptionale. Se regaseste in familia tomatelor si, prin radacina sa, contine din abundenta substante cu efecte energo-sitmulente.

Ashwagangha este utilizata de sute de ani in medicina ayurvedica. Aceasta planta creste in Africa de Sud, Asia de Est sau in India. Ashwagandha apartine familiei Solanaceae, iar in India, este cunoascuta ca  "cireș de iarnă".

Withania somnifera are fructele rosii, de marimea unei stafide, si este un arbust cu frunzele ovale. Radacina acestei plante este utilizata cel mai des in medicina, in ciuda faptului ca si frunzele, si fructele acesteia contin proprietati terapeutice.

Ashwagandha este o planta adaptogena si ajuta la reechilibrarea sistemului endocrina, inducand o stare de vitalitate si sanatate mai buna in general. Aceasta planta are in compozitie o multitudine de compusi chimici cu beneficii medicinale, precum aminoacizi, zaharuri, alcaloizi, acizi grasi. De asemenea, Ashwagandha contine proprietati antioxidante, detoxifiante (special in cazul drogurilor), antiinflamatorii, antistres, care diminueaza durerile si dau somnolenta si anti-cancerigene, conform studiilor efectuate pe aceasta.

Ashwagandha actioneaza pentru cresterea energiei, sporeste longevitatea si ajuta la imbunatatirea bunastarii so vitalitatii organismului. In plus, aceasta are efecte benefice si pentru problemele de tip muscolo-scheletice, precum reumatismul sau artrita.

Ashwagandha contine proprietati imunomodulatoare, avand un efect inseamnat asupra reactivitatii sistemului imunitar. In plus, contribuie la inmultirea numarului de celule albe si rosii din sange, dar si cantitatea de sange din interiorul organismului.

Planta are beneficii antistres si antidepresive

In India, Ashwagandha este utilizata pentru ameliorarea sanatatii mentale. Sistemul nervos poate fi afectat de factori precum toxinele, stresul sau nutritia incorecta, care produc un impact negativ asupra organismului. Studiile efectuate pe Ashwagandha au demonstrat proprietatile sale de a combate stresul si de protectie a celulelor impotriva efectelor nocive ale stilului de viata modern.

Ashwagandha este recomandat persoanelor care sufera de anxietate si insomnie. In plus, aceasta planta este utilizata cu succes si impotriva bolilor degenerative Parkinson sau Alzheimer.

Planta ajuta la imbunatatirea fortei musculare a picioarelor, tonifica si fortifica organismul persoanelor debile sau cu stari permanante de slabiciune.

Ashwagandha actioneaza ca un stimul pentru glanda tiroida, in cazuri de hipotiroidism si  asigura procesul metabolic de conversie al hormonilor. Extractul din radacina Ashwagandhei, consumat in fiecare zi, poate spori secretia de hormoni tiroidieni.

Ashwagandha contine, de sigur, si beneficii cardio-protectoare, cu ajutorul proprietatilor sale antistres, antiinflamatorii si antioxidante. Ashwagangha se recomanda, de asemenea, in cazul celor suferinzi de diabet. Aceasta contribuie la reducerea nivelului de zahar din sange, mai ales pe perioada posturilor.

Proprpietatile cancerigene ale Ashwagandhei. Conform studiilor efectuate recent, datorita beneficiilor sale anticancerigene, Ashwagandha poate fi utilizata ca o alternativa in domeniul oncologic. Produsul poate fi folosit pentru indepartarea unor tuplini de bacterii precum Salmonela.

Prezentare: 125g

Provenienta: India

Produse recomandateTurmeric pulbere ecologica bio 25g Niavis

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: