• La reducere!
    Ginseng Siberian pulbere organica bio, 125 g, Niavis

Ginsengul siberian este o planta adaptogena, contribuie la cresterea rezistentei organismului si este des cultivata si cunoscuta din timpuri stravechi atat in Rusia cat si in China. Ginseng siberian - este cunoscut ca remediu ce ajuta la cresterea fertilitatii feminine si masculine. Barbatii pot constata o crestere a numarului de spermatozoizi, in urma consumul de ginseng siberian. Ginsengul siberian este util in prevenirea infertilitatii deoarece sustine o activitate uterina sanataosa.

In compozitia Ginsengului siberian predomina numeroase saruri minerale - sulf, fosfor, potasiu, fier, calciu, siliciu, sodiu, mangan, titan, vitaminele A, B, C, D, E, enzime si acizi grasi. Radacina de ginseng a devenit atat de cunoscuta si utilizata datorita acestei bogate compozitii. Se poate amesteca in sucuri, smoothie-uri sau direct in apa. 

Administrare Ginseng Siberian: Se recomanda aproximativ 5g zilnic. Produsul Ginsengul siberian este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un stil de viata sanatos sau o dieta variata si echilibrata.

Precautii Ginseng Siberian: datorita capacitatii mare de energizare a produsului, evitati sa consumati pulberea cu 1 ora inainte de a merge la culcare. Consumul de ginseng siberian in mod regulat aduce beneficii sanatatii. Pentru reulzate optime, faceti o pauza de 1-2 saptamani o data la 3 luni de utilizare. este bine sa consultati medicul inainte de utilizare daca suferiti de hipertensiune.

In ceea ce priveste sanatatea sistemul imunitar, ginsengul siberian are capacitatea de a combate si preveni virusi, infectii si bacterii. Consumul in mod repetat de pulbere de ginseng bio sustine sistemul imunitar, anihileaza stresul, previne astfel sirul de boli sau afectiuni ce pot deriva din aceasta situatie (afectiuni ale inimii, tensiune, afectiuni ale stomacului, sau dureri de cap). Ginsengul are rolul de a instaura o stare de liniste si calm, si de a imbunatati calitatea vietii. Persoanele cu afectiuni precum nervi, anxietate, sau hiperactivitate cerebrala pot folosi cu incredere la aceasta radacina.  

Prezentare: 125 gr

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.