Silimarina  Hepatoprotect  Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm

Silimarina Hepatoprotect Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm

Silimarina | Hepatoprotect | Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm Pentru protectia ficatului SamDistribution.ro va ofera: Hepatoprotect,un produs Biofarm ce contine Silimarina,sunt produse si remedii naturiste bio de la Biofarm,la preturi mici.Hepatoprotect comprimate Biofarm prospect:Hepatoprotect este un supliment alimentar ce are in compozitie Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide).Hepatoprotectpentru buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a medicamentelor.Ca oricealte flavonoide naturale,silimarina este un antioxidant natural ce sustine recuperarea celulelor hepaticeCompozitie: Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide).Indicatii: - adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice i ...
13,65 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Silimarina | Hepatoprotect | Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm


Pentru protectia ficatului SamDistribution.ro va ofera: Hepatoprotect,un produs Biofarm ce contine Silimarina,sunt produse si remedii naturiste bio de la Biofarm,la preturi mici.
Hepatoprotect comprimate Biofarm prospect:
Hepatoprotect este un supliment alimentar ce are in compozitie Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide). Hepatoprotect pentru buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a medicamentelor. Ca orice alte flavonoide naturale,silimarina este un antioxidant natural ce sustine recuperarea celulelor hepatice Compozitie: Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide).
Indicatii: - adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice incluzand hepatita etanolica; -preventiv in cazul expunerii la substante (inclusiv medicamente) cu risc toxic hepatic.
Contraindicatii: daca sunteti alergic la silibina, silimarina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.
Administrare: Adulti: 1 comprimat x 3-6 ori/zi.
Prezentare:cutie cu 60 comprimate, insotita de prospect
Marca: Biofarm

Fisa tehnica

Biofarm