Hepatoprotect, 60 comprimate, Biofarm

Hepatoprotect, 60 comprimate, Biofarm

Silimarina | Hepatoprotect | Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm Pentru protectia ficatului SamDistribution.ro va ofera: Hepatoprotect,un produs Biofarm ce contine Silimarina,sunt produse si remedii naturiste bio de la Biofarm,la preturi mici.Hepatoprotect comprimate Biofarm prospect:Hepatoprotect este un supliment alimentar ce are in compozitie Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide).Hepatoprotectpentru buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a medicamentelor.Ca oricealte flavonoide naturale,silimarina este un antioxidant natural ce sustine recuperarea celulelor hepaticeCompozitie: Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide).Indicatii: - adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice i ...

18,85 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Silimarina | Hepatoprotect | Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm

Pentru protectia ficatului SamDistribution.ro va ofera: Hepatoprotect, un produs Biofarm ce contine Silimarina, sunt produse si remedii naturiste bio de la Biofarm, la preturi mici. 

Hepatoprotect comprimate Biofarm prospect: 

Hepatoprotect este un supliment alimentar ce are in compozitie Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide). Hepatoprotect pentru buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a medicamentelor. Ca orice alte flavonoide naturale,silimarina este un antioxidant natural ce sustine recuperarea celulelor hepatice Compozitie: Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide). 

Indicatii: - adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice incluzand hepatita etanolica; -preventiv in cazul expunerii la substante (inclusiv medicamente) cu risc toxic hepatic. 

Contraindicatii: daca sunteti alergic la silibina, silimarina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului. 

Administrare: Adulti: 1 comprimat x 3-6 ori/zi. 

Prezentare:cutie cu 60 comprimate, insotita de prospect 

Marca: Biofarm

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.