Hepatoprotect

Hepatoprotect, 60 comprimate, Biofarm

Silimarina | Hepatoprotect | Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm Pentru protectia ficatului SamDistribution.ro va ofera: Hepatoprotect,un produs Biofarm ce contine Silimarina,sunt produse si remedii naturiste bio de la Biofarm,la preturi mici.Hepatoprotect comprimate Biofarm prospect:Hepatoprotect este un supliment alimentar ce are in compozitie Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide).Hepatoprotectpentru buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a medicamentelor.Ca oricealte flavonoide naturale,silimarina este un antioxidant natural ce sustine recuperarea celulelor hepaticeCompozitie: Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide).Indicatii: - adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice i ...

21,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Silimarina | Hepatoprotect | Hepatoprotect 60 comprimate Biofarm

Pentru protectia ficatului SamDistribution.ro va ofera: Hepatoprotect, un produs Biofarm ce contine Silimarina, sunt produse si remedii naturiste bio de la Biofarm, la preturi mici. 

Hepatoprotect comprimate Biofarm prospect: 

Hepatoprotect este un supliment alimentar ce are in compozitie Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide). Hepatoprotect pentru buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a medicamentelor. Ca orice alte flavonoide naturale,silimarina este un antioxidant natural ce sustine recuperarea celulelor hepatice Compozitie: Silimarina 70 mg (extract total de substante flavonoide). 

Indicatii: - adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice incluzand hepatita etanolica; -preventiv in cazul expunerii la substante (inclusiv medicamente) cu risc toxic hepatic. 

Contraindicatii: daca sunteti alergic la silibina, silimarina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului. 

Administrare: Adulti: 1 comprimat x 3-6 ori/zi. 

Prezentare:cutie cu 60 comprimate, insotita de prospect 

Marca: Biofarm

Biofarm
5944704001442

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.