Silimarina 490 mg, 60 capsule, Only Natural

Silimarina 490 mg, 60 capsule, Only Natural

Silimarina 490 mg,60 capsule, Produse Naturiste Only Natural Silimarina 490 mgProspect:Silimarina 490 mg.Silimarina,este denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina A,silibina B,silicristina si silidianina) si se gaseste in fructele plantei Silybum marianum,denumita popular Armurariu.Ajuta la functionarea normala a sistemului digestiv si hepato-biliar ( favorizeaza digestia prin fluidificarea si eliminarea bilei,-protejeaza membrana celulara la nivelul structurilor hepatice,-stimuleaza patrunderea in celula a enzimelor implicate in sinteza de proteine,-favorizeaza regenerarea celor lezate si producerea de noi celule hepatice,-sustine metabolismul carbohidratilor,-contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ,-impiedica patrunderea in celula a s ...

22,10 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Silimarina 490 mg Only Natural

Silimarina 490 mg de la Only Natural prospect: Silimarina 490 mg. 

Silimarina,este denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina A,silibina B,silicristina si silidianina) si se gaseste in fructele plantei Silybum marianum,denumita popular Armurariu. 

Ajuta la functionarea normala a sistemului digestiv si hepato-biliar ( favorizeaza digestia prin fluidificarea si eliminarea bilei, -protejeaza membrana celulara la nivelul structurilor hepatice, -stimuleaza patrunderea in celula a enzimelor implicate in sinteza de proteine, -favorizeaza regenerarea celor lezate si producerea de noi celule hepatice, -sustine metabolismul carbohidratilor, -contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ, -impiedica patrunderea in celula a substantelor hepatotoxice. 

Prezentare: flacon 60 capsule a 490 mg Silimarina 

Producator: Only Natural

Vezi si Silimarina Premium 1400mg de la Cosmopharm

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.