Silymarin 7000 mg Milk Thistle MAX, 60 coprimate, Walmark

Silymarin 7000 mg Milk Thistle MAX, 60 coprimate, Walmark

Silymarin 7000 mg Milk Thistle MAX, 60 coprimate, Walmark este indicata în special în caz de afectiuni hepatice, are proprietăţi antioxidante şi de detoxifiere!

50,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Silymarin 7000 mg Milk Thistle MAX, 60 coprimate, Walmark

Silymarin 7000 mg Milk Thistle MAX, 60 coprimate, Walmark este indicata în special în caz de afectiuni hepatice, are proprietăţi antioxidante şi de detoxifiere!

Silymarina de la Walmark cu o concentratie echivalenta a 7000 mg fructe de Armurariu/cpr este indicata în special în caz de afecţiuni hepatice pentru o sanatate de fier si un suport intens al ficatului, contribuind la regenerarea celulelor hepatice.

Conţine Silimarină din extract standardizat din fructe de Armurariu ce contribuie la regenerarea celulelor hepatice

Porţia zilnică recomandată conţine o concentraţie ridicată şi optimă de armurariu şi silimarină ce asigură o protecţie intensivă a ficatului, având proprietăţi antioxidante şi de detoxifiere

Recomandat în mod special persoanelor al căror ficat este suprasolicitat şi funcţionarea normală a acestuia trebuie susţinută

Adecvat pentru utilizarea pe termen lung pentru o eficienţă maximă

Cea mai ridicată concentraţie de silimarină din România**

Armurariul (Silybum marianum) este o plantă utilizată de secole pentru sprijnirea sănătăţii ficatului. Silimarina, partea activă a Armurariului, este un complex de bioflavonoide extras din fructele acestei plante. Studiile ştiinţifice au indicat că Armurariul cu o cantitate ridicată de Silimarină poate ajuta la susţinerea funcţionării normale a ficatului.

Efecte:

– Menține sănătatea funcțiilor hepatice și susține procesul fiziologic de detoxifiere al ficatului

– Protejează celulele hepatice de efectul nociv al radicalilor liberi

– Menține funcțiile de bază ale ficatului și contribuie la procesul de regenare a celulelor hepatice

– Sprijină digestia

Compoziţie Similarina 7000 mg:

Porția zilnică recomandată (2 comprimate filmate) conține: Greutate /2 cpr.

Silimarină 450,0 mg

din extract min.25-30:1 din fructe de Armurariu (Silimarină 80%; Silibină 30%) 562,5 mg

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, câte 2 comprimate filmat pe zi, după masă.

Prezentare: 60 comprimate

Walmark
8596024010092

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.