Livecom Sirop, 100 ml, Ayurmed
La reducere!

Livecom Sirop, 100 ml, Ayurmed

LIVECOM sirop asigură digestia, producerea căldurii corporale si metabolizarea nutrientilor la nivel celular - conține substanțe bioactive din plante medicinale care ajuta ficatul în procesele de metabolizare, transformare si stocare a nutrienților. LIVECOM sirop stimulează apariția de noi celule, refacerea celulei hepatice lezate prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Ingredientele LIVECOM sirop susțin ficatul în desfășurarea corectă a proceselor metabolice si asigură absorbția eficientă a nutrienților din tubul digestiv. LIVECOM sirop susține evacuarea normală a bilei din vezica biliară si procesul de secreție biliară hepatică contribuind la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. LIVECOM sirop ajută la refacerea organismului 

16,25 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

LIVECOM sirop asigură digestia, producerea căldurii corporale si metabolizarea nutrientilor la nivel celular - conține substanțe bioactive din plante medicinale care ajuta ficatul în procesele de metabolizare, transformare si stocare a nutrienților. LIVECOM sirop stimulează apariția de noi celule, refacerea celulei hepatice lezate prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Ingredientele LIVECOM sirop susțin ficatul în desfășurarea corectă a proceselor metabolice si asigură absorbția eficientă a nutrienților din tubul digestiv. LIVECOM sirop susține evacuarea normală a bilei din vezica biliară si procesul de secreție biliară hepatică contribuind la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. LIVECOM sirop ajută la refacerea organismului după suprasolicitare, toxiinfecții alimentare, oboseală, terapii cu potențial hepatotoxic și în convalescență.

LIVECOM sirop contribuie la:

menținerea stării de sănătate vezicii biliare, a splinei si a ficatului în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau în prezența unor substanțe hepatotoxice. 

susținerea ficatului în procesele de eliminare si metabolizare a toxinelor;

apariția de noi celule prin stimularea sintezei proteice; refacerea celulei hepatice lezate;

protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ;

susținerea procesului de asimilare a substanțelor nutritive în organism, susținerea procesului de digestie; 

susținerea organismului în situații de  convalescență, suprasolicitare, stres, oboseală, convalescență.

Mod de utilizare LIVECOM sirop:

Copii cu varsta de 1- 5 ani: câte 1 linguriță pe zi;

Copii cu varsta de 6-14 ani: câte 1 linguriță de 2-3 ori pe zi;

Copii  cu varsta de peste 14 ani și adulți: câte 1-2 lingurițe de 2-3 ori pe zi. Se administrează  minim 1 lună, optim 3 luni. AGITAȚI ÎNAINTE DE ADMINISTRARE!

Ingrediente LIVECOM sirop

Picrorhiza kurroa (Kutki), rădăcină (4:1) – 100mg;

Andrographis paniculata (Kalmegh), părți aeriene (10:1) – 100mg;

Terminalia chebula (Haritaki), fructe (4:1) – 100mg;

Boerhavia diffusa (Punarnava), rădăcină (8:1) – 50mg;

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), părți aeriene (10:1) – 50mg;

Eclipta alba (Bhringraj), părți aeriene (10:1) – 50m;

Tinospora cordifolia (Guduchi), tulpină (10:1) – 50mg;

Tecoma undulata (Rohida), scoarță (13:1) – 50mg;

Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1) – 50mg;

Fumaria officinalis (Fumăriță), părți aeriene (10:1) – 50mg;

Silybum marianum (Armurariu), fructe (4:1) – 50mg;

Benzoat de sodiu (conservant) – 25mg;

Aloe barbadensis (Aloe), frunze (3:1) – 50mg;

Zahăr – 2400mg;

Apă demineralizată – până la 5ml.

Sorbitol 70% – 3000mg (pentru Livecom fără zahăr);

Picrorhiza kurroa (Kutki) – pentru sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. Rol protector împotriva virusurilor hepatice. Ajuta la menținerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculata - ajuta funcția digestivă prin menținerea activității enzimelor hepatice si creșterea fluxului biliar. Creste capacitatea de autoapărare a organismului.

Eclipta alba (Bhringaraj) – ajuta la eliminarea toxinelor din ficat si deșeurilor metabolice 

Boerhavia diffusa (Punarnava) – creste fluxul biliar, si sustine procesul de digestie și de eliminare a toxinelor. Menține mecanismele de regenerare a celulelor hepatice si enzimele hepatice la nivel normal.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki) și Tecoma undulata (Rohida) – susțin eliminarea si producția bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Plantele sunt hepatoprotectoare, protejează membrana celulară prin inhibarea procesului de peroxidare lipidică si mențin integritatea hepatocitelor. Ajuta detoxifierea hepatică.

Terminalia chebula (Haritaki), Emblica officinalis (Amla) – ajuta in metabolismul lipidic, si in procesele de detoxifiere la nivelul ficatului. Contribuie la mențin funcționarea normală a tranzitului intestinal.

Fumaria officinalis (Fumariță) – eliminarea bilei si susține secreția contribuind la procesul de digestie. Ajută la eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism nostru.

Silybum marianum sau armurariu – ajuta la funcționarea normală a membranei celulare hepatice, la păstrarea integrității celulei hepatice, și stimulează refacerea acestora. Protejează ficatul împotriva diferitelor noxe și susține procesul fiziologic de detoxifiere.

Aloe barbadensis - Aloe - creste sanatatea sistemului digestiv, ajuta la funcționarea normală a tranzitului intestinal.

Prezentare: 100 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.