Essentix 30 capsule ficat sanatos

Essentix 30 capsule ficat sanatos

Essentix 30 caspsule Essentix este recomandat persoanelor interesate de sanatatea si buna functionare a ficatului. Essentix pe baza de soia si Fosfolipide de cea mai buna calitate, bogate in Viraminele A si E (utile pentru mentinerea sanatatii ficatului). Essentix prospect: Suplimentul alimentar (Essentix) garanteaza o absorbtie rapida si eficienta in organism, previne oxidarea / distrugerea ingredientelor si mentine o inalta calitate a acestora. Ajuta la: Fortificarea ficatului, ajutandu-l sa functioneze normal. Regenerarea celulelor hepatice. Sustinerea bunei functionari si sanatatati a ficatului. Refacerea membrei tesutelor hepatice, in cazul in care sunt prezentate urmatoarele boli : hepatita toxica medicamentoasa, hepatita virala acuta si cronica,

50,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Essentix 30 caspsule

Essentix este recomandat persoanelor interesate de sanatatea si buna functionare a ficatului. 

Essentix pe baza de soia si Fosfolipide de cea mai buna calitate, bogate in Viraminele A si E (utile pentru mentinerea sanatatii ficatului).

Essentix prospect:

Suplimentul alimentar (Essentix) garanteaza o absorbtie rapida si eficienta in organism, previne oxidarea / distrugerea ingredientelor si mentine o inalta calitate a acestora. 

Ajuta la:

Fortificarea ficatului, ajutandu-l sa functioneze normal.

Regenerarea celulelor hepatice.

Sustinerea bunei functionari si sanatatati a ficatului.

Refacerea membrei tesutelor hepatice, in cazul in care sunt prezentate urmatoarele boli: hepatita toxica medicamentoasa, hepatita virala acuta si cronica, ciroza hepatica.

Regenerarea structurii ficatului

Essentix este recomandat persoanelor: 

Al caror ficat este expus factorilor toxici,alcoolului, dietelor dezechilibrate,medicamentelor.

Al caror ficat este afectat de: hepatita toxica medicamentoasa, hepatita virala cronica si acuta, ciroza hepatica. Interesate de buna functionare a ficatului si sanatate 

Essentix adinistrare:

in timpul mesei se iau 2 pastile pe zi. 

Se recomanda de 2 ori pe an o cura interna, de minim 3 luni. 

Essentix compozitie 2 tablete:

Fosfatidilcolina 420 mg

Fosfolipide din soia 600 mg

Vitamina E 3,6 mg (30% din DZR)

Colina 2,6 mg (150 mg/ 100g)

Vitamina A 240 µg (30% din DZR)

Prezentare:

30 capsule 

Pretul afisat este pentru o luna de administrare 60 capsule - 2 cutii.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.