Silimarina Forte, 30 comprimate, Walmark

Silimarina Forte, 30 comprimate, Walmark

28,75 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Silimarina Forte, 30 comprimate, Walmark

Silimarina Forte - 30 comprimate de la Walmark, contin o concentratie ridicata intr-un singur comprimat ( extract pur din 1000mg fructe de armurariu - Silybum marianum) un supliment alimentar din gama de produse Walmark , recomandat pentru un ficat sanatos si detoxifiere.

Acest produs este un supliment alimentar creat pentru a sustine procesul de detoxifiere hepatica si de regenerare a celulelor hepatice.

Armurariu - Silybum marianum, este o planta apreciata de secole pentru proprietatile sale benefice in procesul de detoxifiere hepatica.

Semintele acestei plante de Armurariu, contin un complex de bioflavonoide care sustin buna functionare a ficatului prin sprijinul regenerarii celulelor hepatice, contribuind totodata la procesul de detoxifiere al acestuia.

Seminte de Armurariu (Silybum marianum) contribuie la imbunatatirea functiilor digestive prin sprijinirea secretiei biliare.

Ca supliment alimentar se poate administra un comprimat pe zi, dupa masa.

Compozitie: Un comprimat de Silimarina Forte - Walmark contine Extract 5:1 din fructe de Silybum marianum ( echiv.1000mg Silybum marianum - Silimarina).

Prezentare: 30 comprimate