Emulsie pentru plaja KIDS FP 50 250ml Cosmetic Plant

Emulsie pentru plaja KIDS FP 50 250ml Cosmetic Plant

Cumpara Emulsie pentru plaja KIDS FP 50 250ml Cosmetic Plant de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiileEmulsie pentru plaja KIDS FP 50 cu ulei de catina rezistenta la apa la cel mai bun pret!

20,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Emulsie pentru plaja KIDS FP 50

Descriere: EMULSIE PLAJA copii FP 50 250ml COSMETIC PLANT Emulsie pentru plaja cu ulei de catina rezistenta la apa -Kids Formula- factor de protectie 50, protectie inalta (250 ml) Emolient, nutritiv si regenerator, uleiul de catina are si proprietatea de a absorbi radiatiile ultraviolete cauzatoare de eriteme si fotosensibilizare, intensificand astfel efectul filtrelor UVA-UVB. Emulsia pentru plaja cu factor de protectie 50, prin filmul protector rezistent la apa, imbogatit cu ulei de masline si vitamina E, asigura protectie UV chiar si pielii sensibile a copiilor. 

EMULSIE PLAJA copii FP 50 250ml COSMETIC PLANT

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.