GNC Men`s Formula Pentru Prostata

GNC Men`s Formula Pentru Prostata (705012) - 60 capsule

Cumpărați GNC Men's Prostate Formula (705012) - 60 capsule, susține funcția reproductivă normală, la pret avantajos pe SamDistribution.ro.

198,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

GNC Men's Prostate Formula este un supliment alimentar care poate ajuta la funcționarea normală a prostatei și la un flux urinar sănătos. GNC Men`s Formula Pentru Prostata conține extract de fructe de saw palmetto, în care fructele de pădure au fost consumate în mod tradițional ca hrană și în scopuri medicinale de către nativii americani din tribul Seminole.

Beneficiile GNC sanatatea prostatei:

 • Formula standardizată pentru sănătatea prostatei;
 • Sprijină funcția normală sănătoasă a prostatei;
 • Promovează fluxul urinar sănătos și funcția reproductivă normală;
 • Conține extract standardizat de Saw Palmetto plus beta sitosterol, licopen și zinc;
 • Fara gluten, conservanti sau arome artificiale; 
 • Fara zahar, fara lactate, fara sodiu;
 • 60 de capsule, pentru 30 de zile;

Începeți să luați în serios sănătatea prostatei

Sănătatea prostatei este o preocupare de top pentru bărbați, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc. Formula GNC pentru bărbați pentru prostată combină un extract inspirat din natură cu minerale și nutrienți cheie pentru a susține funcția prostatei, sănătatea prostatei și fluxul urinar sănătos*.

Supliment produs de experții în nutriție de la GNC, liderii de încredere în sănătatea, sănătatea și performanța bărbaților, cu o experienta de peste 85 de ani.

Formula GNC pentru bărbați pentru prostată conține un amestec premium de ierburi standardizate și minerale esențiale în doze complete și eficiente pentru a susține funcția normală a prostatei și pentru a promova fluxul urinar sănătos, plus nutrienții cheie necesari pentru funcția reproductivă normală

Combină Saw Palmetto cu seleniu și licopen pentru a ajuta la susținerea sănătății optime a prostatei și a fluxului urinar normal.

Cu 320 de miligrame de saw palmetto, GNC Men's Prostate Formula este gandit special pentru a vă ajuta prostata să rămână sănătoasă și pe deplin funcțională. Alături de saw palmetto, conține, de asemenea, beta-sitosterol și licopen, două ingrediente despre care s-a demonstrat în studiile că îmbunătățesc fluxul urinar și susțin sănătatea prostatei.

Ingredientele acestei formule GNC Men`s Formula (705012) - 60 capsule, cum ar fi beta-sitosterolul și licopenul, care pot ajuta la sănătatea prostatei. Formula include minerale importante, cum ar fi zincul, pentru a menține funcția reproductivă normală. 

Administrare:

Luați zilnic două capsule moi (dimineata - seara) pentru sănătatea prostatei ca supliment alimentar.

Ingredientele GNC prostata Men's Formula:

 • SĂNĂTATEA PROSTATEI:Conține 320 mg de Saw Palmetto plus Beta Sitosterol și Licopen pentru a susține funcția normală a prostatei.*
 • FLUX URINAR:Saw Palmetto oferă, de asemenea, sprijin alimentar pentru un flux urinar normal și sănătos.*
 • FUNCȚIA REPRODUCTIVĂ:Conține minerale cheie, inclusiv zinc, care este necesar pentru funcția normală de reproducere.*
 • SĂNĂTATE CARDIOVASCULARĂ:Conține beta-sitosterol și licopen pentru a oferi suport cardiovascular.*

Compozitie / portie

Cantitate

%VNR

Calorii

10

 

Calorii din grasimi

10

 

Total grasimi

1 g

2%†

Zinc (Sulfat de Zinc Monohidrat)

15 mg

100%

Cupru (Gluconat de Cupru)

2 mg

100%

Extract din fructe de Palmier Pitic (Serenoa repens) (85% Acizi Grasi = 272 mg)

320 mg

*

Beta-Sitosterol

160 mg

*

Licopen

10 mg

*

† Valoarea nutritionala de referinta se bazeaza pe o dieta de 2000 de calorii.

Producător: GNC

Prezentare:60 capsule moi

Fisa tehnica

GNC
0048107172442
Fisa tehnica
Beneficii:
Sanatatea prostatei
Producator:
GNC
Ultima actualizare:
04.03.2022

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.