Propoderm, 30 g, Institutul Apicol

Propoderm, 30 g, Institutul Apicol

Propoderm crema cu propolis prospect. Actiune terapeutica si indicatii: hemoroizi, fisuri perianale (fisuri anale), eczeme, ulcer varicos, arsuri de gradul 1 si 2. Propoderm este o crema de protectie, un produs cu continut ridicat de substante naturale apicole existente in propolis, ceara de albine destinat ingrijirii zonelor corpului expuse unor factori de agresiune (produse chimice de curatenie, razele solare, vant, frig, etc.). Extractul moale de propolis obtinut din propolisul brut, contine o serie de componente active (flavone, uleiuri eterice, rasini, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta. Principiile active responsabile de spectrul larg de actiuni sunt flavonoizii, avand actiune bactericida, antiinflamatoare, anestezica, regeneratoare a tesutului epitelial

18,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Propoderm, 30 g, Institutul Apicol

Propoderm, crema cu propolis prospect:

Compozitie: extract moale de propolis, ceara de albine, cetaceum, lanolina anhidra, ulei de parafina.

Actiune terapeutica:

Propoderm este o crema de protectie cu un continut ridicat de substante naturale apicole existente in propolis, ceara de albine, destinata ingrijirii zonelor corpului expuse unor factori de agresiune (produse chimice de curatenie, razele solare, vant, frig, etc.). 

Extractul moale de propolis obtinut din propolisul brut, contine o serie de componente active (flavone, uleiuri eterice, rasini, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta. 

Principiile active responsabile de spectrul larg de actiuni sunt flavonoizii, avand actiune bactericida, anestezica, regeneratoare a tesutului epitelial, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa.

Indicatii: hemoroizi, fisuri perianale (fisuri anale), eczeme, ulcer varicos, arsuri de gradul 1 si 2, radiodermite. 

Administrare: crema Propoderm se aplica pe zonele afectate, se maseaza usor fara a exercita presiune asupra tegumentului.

Prezentare: Tub, 30 g crema

Producator: I.C.D Apicultura (Institut Apicol)

Fisa tehnica

S-ar putea sa-ti placa