Heliodenta apa de gura - Exhelios, 230 ml igiena cavitatii bucale

Heliodenta apa de gura - Exhelios, 230 ml igiena cavitatii bucale

Heliodenta apa de gura - Exhelios, 230 ml igiena cavitatii bucale, actiunea bacteriostatica antiseptica antiinflamatoare analgezica si cicatrizanta a principiilor active din plante produsul Heliodenta apa de gura da rezultate

15,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Heliodenta apa de gura Exhelios igiena cavitatii bucale

Prin actiunea bacteriostatica, antiseptica, antiinflamatoare, analgezica si cicatrizanta a principiilor active din plante, produsul Heliodenta apa de gura da rezultate bune in gingivite, stomatite, abcese dentare, in procese de parodontoza sau post interventii chirurgicale locale. Principiile active din frunzele de hrean prin actiunea hemostatica previne si opreste sangerarea gingiilor. Mod de Administrare: Se clateste gura, timp de un minut dupa fiecare periaj sau de cate ori este nevoie. Noul flacon este prevazut cu un sistem automat de dozare care permite folosirea dozei optime de Heliodenta. Este necesara doar presarea usoara a flaconului, solutia urca in dop iar surplusul curge inapoi in flacon. Apoi se dilueaza 1:1 cu apa in capacul flaconului. Diluarea solutiei 1:1 cu apa este absolut obligatorie solutia fiind foarte concentrata. 

Contine: Produsul pentru igiena cavitatii bucale contine extracte din: salvie (Salvia Officinalis), galbenele (Calendula Officinalis), coada racului (Potentilla Anserina),coada soricelului (Achillea Millefolium), hrean (Armoracia Rusticana), menta(Mentha Piperita). 

Cantitate: 230 ml solutie

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.