Apa de Gura Aloe Vera Virginia 125ml Favisan

Apa de gura Aloe Vera Virginia, 125ml, Favisan

Apa de Gura Aloe Vera Virginia 125ml - FavisanApa de gura cu aloe vera Virginia face parte din gama de produse si remedii naturiste Favisan, este indicata pentru igiena orala. Indicatii :Ingrijirea cavitatii bucalea,antiseptica, cicatrizanta, protejeaza de infectii cavitatea bucala,miros neplacut al gurii, rani, paradontozeCompozitie: aloe si argila. Continut: 125 ml Administrare: Faceti gargara, cu aceasta solutie, de 3-5 ori pe zi, apoi o mentineti in gura cateva minute. Daca vi se pare prea astringenta, combinati, in momentul folosirii, o lingura de solutie cu doua linguri de apa. Producator: Favisan ...

6,57 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Apa de Gura Aloe Vera Virginia 125ml - Favisan

Apa de gura cu aloe vera Virginia face parte din gama de produse si remedii naturiste Favisan, este indicata pentru igiena orala. Indicatii : Ingrijirea cavitatii bucalea,antiseptica, cicatrizanta, protejeaza de infectii cavitatea bucala, miros neplacut al gurii, rani, paradontoze Compozitie: aloe si argila. 

Continut: 125 ml 

Administrare: Faceti gargara, cu aceasta solutie, de 3-5 ori pe zi, apoi o mentineti in gura cateva minute. Daca vi se pare prea astringenta, combinati, in momentul folosirii, o lingura de solutie cu doua linguri de apa. 

Producator: Favisan

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.