Praf de Dinti Genna Dent alb stralucitor 50 ml VivaNatura

Praf de dinti Genna Dent, alb stralucitor, 50 ml VivaNatura

VivaNatura-Tratamente si produse naturiste in albirea dintilor, Igiena orala Tratamente si produse naturiste in albirea dintilor-Vivanatura, Produse remedii naturiste Igiena orala-VivaNatura.Praful de dinti GennaDent este solutia naturala 100% si eficienta pentru albirea dintilor acasa. Praful de dinti GennaDent este ambalat in tuburi de plastic pentru a nu contamina continutul dupa deschidere si folosire, astfel produsul poate fi folosit mai mult timp de la deschidere si de catre mai multe persoane. Mod de folosire: Tubul cu praful de dinti se tine in mina ca un stilou, se scutura si se pune pe periuta umeda se aplica o cantitate adecvata de Prat de dinti GenaDent si se realizeaza periajul.tratamente si produse naturiste in albirea dintilor

6,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Praf de dinti Genna Dent, alb stralucitor, 50 ml VivaNatura

Tratamente si produse naturiste in albirea dintilor-Vivanatura

Produse, remedii naturiste Igiena orala VivaNatura

Praful de dinti GennaDent este solutia naturala 100% si eficienta pentru albirea dintilor acasa. 

Praful de dinti GennaDent este ambalat in tuburi de plastic pentru a nu contamina continutul dupa deschidere si folosire, astfel produsul poate fi folosit mai mult timp de la deschidere si de catre mai multe persoane. 

Mod de folosire: 

Tubul cu praful de dinti se tine in mina ca un stilou, se scutura si se pune pe periuta umeda se aplica o cantitate adecvata de praf de dinti GenaDent si se realizeaza periajul. 

Tratamente si produse naturiste in albirea dintilor